UNS ZA KOSU I NOKTE - (90kaps)

45,00KM

Jača nokte,
Obnavlja oštećene ploče nokta,
Sprječava lomljenje,
Održava kosu gustom i sjajnom,
Sprječava gubitak kose,
Pospješuje rast kose,
Visok sadržaj NatiCol®-a,
Dodatak sumpora i silicija.

Kome se preporučuje UNS Hair & Nails?

UNS Hair & Nails je dodatak namijenjen osobama koje imaju problema s održavanjem kvalitetnih noktiju i kose. Patite li od lomljivih noktiju? Kosa vam često opada i slaba je? Dodatak će promijeniti vaše atribute ljepote! UNS Włosy & Paznokcie jača i hrani kosu, omogućavajući joj da se zgusne, ali također pospješuje rast nove kose, što je značajno vidljivo nakon nekoliko tjedana redovite suplementacije. Ploča nokta će ojačati i prestati se mrviti i pucati.
Sastojci:
1 porcija, 3 kapsule:
NatiCol® 4000 hidrolizirani kolagen iz riblje kože - 200 mg - je visokokvalitetni kolagen iz morske ribe koji ima visoku stopu apsorpcije. Prema proizvođaču, kolagen karakterizira postizanje 4000 daltona, što je mjerna jedinica koja određuje stupanj asimilacije određene aktivne tvari. Proizvođač je francuska tvrtka Weishardt Group, koja je poznata po visokokvalitetnim suplementima, brojnim patentima, te vrlo dobrim znanstveno-istraživačkim kapacitetima. Kolagen je odgovoran za nekoliko važnih funkcija u tijelu, povezanih sa stanjem tkiva, uključujući kožu, kosu i nokte. NatiCol® savršeno prodire u tijelo i koristi se upravo na mjestima gdje postoji značajna potreba za proteinom kolagenom. Stoga je aktivna doza nekoliko puta niža od klasičnih hidrolizata kolagena.
Saberry® ekstrakt indijskog ogrozda (Amla) - 600 mg - uključujući β-glukogalin - 63 mg - i galnu kiselinu - 6 mg - patentirani je ekstrakt iz ploda amle koji se odlikuje visokim udjelom β-glukogalina i galne kiseline. Aktivne tvari imaju veliki pomlađujući učinak na tijelo. Tvari imaju vrlo jak antioksidativni učinak koji omogućuje borbu sa slobodnim radikalima koji ometaju stanične membrane i uništavaju stanice. Saberry® štiti vaše tijelo i tako održava besprijekoran izgled vaše kože, kose i noktiju, jačajući ih i čineći ih mnogo zdravijima. U ekstraktu
Saw Palmetto Extract - 150 mg - uključujući slobodne masne kiseline - 37,5 mg - aktivni spojevi sadržani u ekstraktu sabal palme savršeno blokiraju aktivnost DHT-a što je dobro rješenje za održavanje strukture kose. Ova akcija nije namijenjena samo muškarcima, već i mnogim ženama koje se bore s takozvanom androgenom alopecijom. Sabal palma savršeno pomaže u liječenju ove vrste bolesti, učinkovito zgušnjavajući kosu.
Ekstrakt izdanaka bambusa - 150 mg - uključujući prirodni silicij - 112,5 mg - silicij je izvrstan nositelj mnogih aktivnih tvari, njegova aktivnost ovisi uglavnom o drugim aktivnim spojevima i sastoji se u jačanju strukture noktiju i kose. Silicij gradi mnoge strukture u našem tijelu, uključujući dio vezivnog tkiva, kože, kose i noktiju. Njegova dodatna opskrba savršeno će podržati dobro stanje gore navedenih struktura.
Ekstrakt biljke poljske preslice - 150 mg - uključujući 10,5 mg silicijevog dioksida - slično prethodno opisanom ekstraktu bambusa, preslica je bogat izvor silicija koji je odgovoran za izgradnju noktiju, kose i strukture kože. Silicij je aktivni oblik silicija u kombinaciji s kisikom, koji ljudsko tijelo asimilira. U ovom obliku može pokazati biološku aktivnost i poduprijeti tijelo na mnogim razinama njegove strukture.
Ekstrakt lista koprive - 200 mg - Kopriva ima mnoga zdravstvena svojstva. Njegovo glavno djelovanje temelji se na potpori mokraćnog sustava, uključujući bubrege, povećanjem procesa diureze. U studijama, ekstrakti koprive također su podržali stanje kose, kože i noktiju.
Ekstrakt šipka - 100 mg - uključujući vitamin C - 70 mg - prirodni vitamin C iz plodova šipka odličan je način za pokretanje sinteze kolagena u tijelu. Vitamin C je odgovoran za mobilizaciju vašeg tijela za popravak kolagenskih struktura, njihovu obnovu i održavanje njihove normalne strukture. Vitamin C također ima snažan antioksidativni učinak, štiti kolagene strukture od slobodnih radikala za održavanje zdrave strukture kože, noktiju i kose.
Dimetilsulfon (MSM) - 50 mg - izvor je organskog sumpora koji izgrađuje nokte, kosu i kožu. To je bitan sastojak prehrane kada brinemo o održavanju besprijekorne ljepote našeg tijela. MSM sumpor dodatno jača zglobove, kosti, omogućuje detoksikaciju organizma i ima široko regenerativno djelovanje.
L-metionin - 50 mg - pripada skupini aminokiselina koje su odgovorne za prehrambenu funkciju. Metionin je jedna od aminokiselina koja snažno utječe na stanje kose i noktiju. Njegovo djelovanje sastoji se u održavanju pravilnog metabolizma, što podržava dobro stanje vezivnog tkiva i strukture kose.
L-lizin - 50 mg - Lizin je, slično metioninu, aminokiselina koja ima veliki utjecaj na kvalitetu kose i noktiju. Njegovo djelovanje se uglavnom temelji na nutritivnoj podršci kosi, održavajući njen besprijekoran izgled.
Selenium SeLECT® selen - 55 µg - je patentirana formula selena koja sadrži 40% aktivnog elementa u kombinaciji s di-kalcijevim fosfatom, što znatno povećava njegovu sposobnost djelovanja u organizmu. Štoviše, tvrtka ističe mnogo veću sigurnost suplementacije u ovom obliku, koja je u kombinaciji s visokim stupnjem biološke aktivnosti.
Cink - 10 mg - Cink je element koji je odgovoran za jake nokte i gustu kosu. Njegova prisutnost u dodacima za ljepotu je obavezna. Cink ima brojne važne funkcije u našem tijelu, svojim djelovanjem održava besprijekoran izgled kože, brine se za uklanjanje mrlja i isušuje akne.
Biotin - 100 µg - sigurno ste mnogo puta čuli za biotin kao vitamin koji je uglavnom odgovoran za izgled kože, noktiju i kose. Biotin se brine za pravilan metabolizam hranjivih tvari na način da održava vrlo dobro stanje kose, čini je gušćom i sprječava njeno ispadanje.
Doziranje:
1 porcija, 3 kapsule dnevno.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi