CELLUCOR C4 RIPPED 30serv

85,00KM

-150 mg kofeina daje eksplozivnu energiju koja je idealna za blage do srednje razine stimulansa

-Uključuje klinički istražen CarnoSyn Beta-Alanine,

-proučavan da pomaže u povećanju izdržljivosti

-performansi i borbi protiv umora

-Capsimax Cayenne, L-karnitin, zrno zelene kafe i Coleus forskohlii za podršku mršanju

-N-acetil L-tirozin za podršku fokusu


C4 Ripped je napravljen da vašu energiju, gubitak težine, izdržljivost i performanse podigne na viši nivo. Bilo da tek počinjete ili nastavljate svoje fitnes putovanje, C4 Ripped će vam pomoći da otključate svoj puni potencijal.
C4 Ripped je formuliran da podrži vašu energiju i sagorijevanje masti sa sličnom energetskom mješavinom klasičnog C4 i formulom za rezanje bez kreatina.
Podržani 20 godina iskustva u sportskoj ishrani, podigli smo ljestvicu inovativnim izborom suplemenata. Budući da je svako fitness putovanje jedinstveno, nastavljamo da razvijamo i isporučujemo proizvode koji podržavaju naše klijente na svakom nivou iskustva.
BEZ KREATINA: Kreatin je neophodan kada želite da dobijete veličinu. Ali kada želite da smanjite, to nije uvek idealno. C4 Ripped je formuliran da vam pomogne da prođete kroz najteže treninge i podstakne gubitak masti
Uzmite jednu porciju (1 mjerica) C4® Ripped, pomiješanu sa 200ml vode 20-30 minuta prije treninga. Nakon što je tolerancija procijenjena i tražite dodatno povećanje energije, uzmite još jednu porciju (1 mjerica) uz porciju prije treninga.
Tokom vježbanja, preporučuje se da pijete puno vode ili napitka za performanse kako biste ostali hidrirani. Neki pojedinci mogu osjetiti bezopasni osjećaj peckanja, koji se pripisuje beta alaninu.
Pakovanje : 180g
Serviranje : 6 g
Serviranja : 30

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi