ACTIVLAB MASS UP - (2 kg) / GAINER

55,00KM

-Sa dodacima za povećanje performansi
-Digestivni enzimi
-Svaki shake – za veći mišićni rast
-Čista kvaliteta
-Sadrži najkvalitetnije proteine i aminokiseline

Najprodavaniji gejner, prisutan na našem tržištu od 2011. godine. Korisnici istog su za mjesec dana korištenja prijavljivali dobitak na masi i do 10kg.

Mass Up je izvor hranljivih materija za one koji žele da dobiju mišićnu masu brzo i efikasno. Savršen izbor za osobe sa brzim metabolizmom, koje imaju problem sa efikasnom izgradnjom jakih mišića i za one koji se bave visoko-intenzivnim sportovima i potrebna im je nutritivna saplementacija.

Mass Up obezbedjuje najvišu koncentraciju hranljivih sastojaka neophodnih za povećanje mišićne mase – 100 g proizvoda sadrzi čak 393 kcal!!!
Kreatin i taurin pospješuju rast mišićnih ćelija i imaju anti-katabolicki efekat, ubrzavajuci proc.es regeneracije nakon treninga. Mass Up se preporučuje tokom perioda prekomjernih fizičkih napora i posebno atletama svih disciplina koji treniraju rekreativne i ekstremne sportove.

Upustvo za upotrebu:
Rastvorite 100 g (4 ravne mjerice) u 200 ml vode ili mlijeka. Koristite dva puta dnevno, poželjno između obroka i nakon fizičke aktivnosti

Pakovanje:1,2kg

Serviranje:100g

Serviranja:12

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi