UNS MASS SHOCKER (4kg) - GAINER

120,00KM

-Čak 20 g proteina po porciji

-Sastav od 69g ugljikohidrata sa različitim glikemijskim indeksom

-Visok sadržaj glutamina i BCAA

-Visoka probavljivost i bioraspoloživost

Mass SHOCKER regenerator je dodatak prehrani koji se može pokazati kao vrijedan dodatak svakodnevnoj prehrani s optimalno odabranim količinama proteina i ugljikohidrata. Gejneri su preparati koji podržavaju proces debljanja i izgradnje čiste mišićne mase. UNS Supplementi su pripremili proizvod koji predstavlja sveobuhvatnu formulu nutritivnih makronutrijenata za ljude koji vježbaju.


Jednostavan je i praktičan izvor potrebnih kalorija koji će povećati efikasnost oblikovanja mišićave figure. Regenerator može biti koristan za podršku regeneraciji nakon treninga. Jedna porcija MASS SHOCKER-a je skoro 20 g zdravog proteina surutke (WPC koncentrat), koji doprinosi rastu i održavanju mišićne mase i omogućava vam da održite zdravo stanje kostiju.
 Bogat aminokiselinski profil proteina, koji uzima u obzir esencijalne BCAA aminokiseline, dodatna je prednost proizvoda i ujedno dodatna podrška ukupnom azotnom fondu u tijelu. 
Zahvaljujući tome, proizvod može pružiti mišićnom tkivu adekvatnu zaštitu od posljedica iscrpljujuće fizičke aktivnosti. MASS SHOCKER je također pravilno odabran dio kompleksa ugljikohidrata.

Proizvođač je odlučio kombinirati nekoliko oblika koji, zahvaljujući različitim vrijednostima glikemijskog indeksa i brzini probave, osiguravaju višestepeno oslobađanje energije sadržane u njima. 
To će zauzvrat omogućiti optimalnu brzinu resinteze glikogena, koji je bitno gorivo za rad mišića. Štaviše, ugljeni hidrati produžavaju vreme varenja proteina i pružaju povoljne uslove za rad na mišićnoj građi tela i sportskoj kondiciji. Svaka porcija UNS SUPPLEMENTS getera omogućava vam da brzo obogatite svoju ishranu sa preko 380 kalorija, koje su dostupne u nekoliko neverovatnih ukusa.
 Proizvod nema problema sa rastvorljivošću, a njegova jednostavna i brza upotreba znatno olakšava održavanje uravnoteženog plana ishrane. Odaberite MASS SHOCKER i izgradite prave mišiće na izuzetno ukusan način!
Jednu porciju - 100 g (4 merice) rastvoriti u 250 ml vode i promešati. Popijte odmah nakon pripreme. Koristite jednom dnevno. Mera za doziranje u sredini pakovanja. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.

Dodaci prehrani se ne mogu koristiti kao zamjena (zamjena) za raznovrsnu prehranu. Uravnotežena prehrana i zdrav način života važni su za održavanje dobrog zdravlja. Trudnice i dojilje treba da se konsultuju sa lekarom pre upotrebe preparata. Nemojte jesti ako ste alergični na neki od sastojaka proizvoda.
Neto težina proizvoda: 4000 g
Broj porcija u pakovanju: 40
Veličina porcije: 100 g

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi