OPTIMUM NUTRITION - SERIOUS MASS (2,730g) - GAINER

99,00KM

NA STANJU

1250 kalorija

50g mješavine proteina vrhunske kvalitete

Više od 250g ugljikohidrata bez dodanih šećera

Poboljšan kreatinom, glutaminom i glutamin peptidima

25 vitamina i esencijalnih minerala

Optimum Nutrition Serious Mass - ozbiljna masa zahtijeva ozbiljne kalorije!

Serious Mass je kvalitetan gainer za gradnju mišićne mase, njezinog obujma, te snage. Svaka doza proizvoda Serious Mass više od 1260 kalorija, 250+ g kompleksnih ugljikohidrata, 50 g kvalitetnih bjelančevina – proteinski koncentrat od sirutke, kalcijev kazeinat i albumin od jaja. Za optimalizaciju svakog treninga bio je u ovaj proizvod dodan glutamin, kreatin, inositol i kompletan vitaminski i mineralni profil – 25 vitamina i minerala. S proizvodom Serious Mass nemate što izgubiti, možete samo dobiti.
Ironično, oni koji trebaju dodatne kalorije, često imaju velike probleme s konzumacijom istih. Za mnoge koji žele biti veći i jači, vrlo aktivni metabolizam, slabiji apetit i ubrzani stil života čine unos dovoljne količine kalorija kroz cjelovitu hranu pravim izazovom. Sa Serious Mass-om nemate što za izgubiti, a imate mnogo toga za dobiti. Uklopili smo 1250 kalorija, 50 grama proteina, više od 250 grama ugljikohidrata, 25 vitamina i minerala s dodanim glutaminom i kreatinom u svako serviranje. Vrijeme je da krenete razmišljati veliko.
Nema zanata bez alata, nema vrhunskih mišića bez vrhunskog treninga, bez ozbiljnog cilja nema ozbiljnih rezultata.
Ako je Vaš stvarni cilj veća masa – to prepustite Serious Mass-u.
Da ponovimo. Dodali smo 250g brzih ugljikohidrata, 25 vitamina i minerala, kreatin i glutamin, 50 g vrhunskih proteina i stvorili monstrum porciju od 1250 kalorija. I sve to bez šećera. Da, veću masu shvaćamo ozbiljno.
Serious Mass gainer i njegove prednosti:
  • sadrži 1250kcal po serviranju
  • sadrži 50 g bjelančevina od izvora s brzim i sporijim probavljanjem
  • sadrži 25 vitamina i minerala
  • sadrži antioksidanse
  • sadrži kreatin
  • najbolja kvaliteta - SERIOUS MASS
Upute za upotrebu:
Dodajte 1 serviranje (2 mjerice) Serious Mass-a u cca 700 ml vode i izmiješajte u shakeru. Ako umjesto vode koristite malomasno mlijeko dobit će te gušći i kremastiji, a time i finiji shake.
Novim korisnicima preporučuje se da prvi tjedan koriste pola serviranja (1 mjericu) a onda dozu polako povećavaju do jednog ili više serviranja na dan. Serious Mass je vrlo kvalitetan proizvod koji se može koristiti u različitim situacijama kad je neophodan veći kalorijski unos..
Između obroka: Uzmite 1/2 – 1 serviranje Serious Massa između obroka kako biste održali pozitivan dušični balans i održali visokokalorijsku dijetu.
Nakon treninga: Počnite piti 1/2 – 1 serviranje Serious Massa 30-45 minuta nakon treninga kako biste olakšali maksimalan oporavak..
Prije spavanja: Uzmite 1/2 – 1 serviranje Serious Massa otprilike 45-60 minuta prije spavanja kako bi osigurali organizmu hranjive tvari potrebne za oporavak tijekom noćnog odmora.
Savjet: Za najbolje rezultate koristite Serious Mass tijekom intenzivnog treninga s opterećenjem (3-5 puta tjedno) i u kombinaciji s dobrom dijetom sastavljenom od klasičnih namirnica. Također, imajte na umu da je dovoljan oporavak između treninga vrlo važan za rast mišićne mase. Odmorite mišićne grupe barem 48h između treninga.
Napomena:
Dodatak prehrani. Proizvod se ne može koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu, već je usmjeren na ljude koji treniraju. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. 
Upozorenje: 
Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se djeci, trudnicama i dojiljama. Kreatin ne smiju koristiti trudnice, dojilje i osobe mlađe od 16 godina! Konzumiranje može dovesti do povećanja tjelesne mase zbog nakupljanja vode u mišićima. Blagotvorni učinak postiže se dnevnim unosom od 3 g kreatina. 
Uvjeti čuvanja:
Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Čuvati izvan dohvata djece.
Proizvođač:
Glanbia Nutritionals (UK) Ltd., Unit 3 Romaldkirk Road, Riverside Park, Middlesbrough, TS2 1XA, Engleska

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi