NOW DAILY VITS 30 (VCaps)

20,00KM

Multi vitamini i minerali
Jedna kapsula dnevno
S mješavinom voća i povrća, luteinom i likopenom
Košer
Dodatak prehrani
Vegetarijanac/vegan
Vitamini
U obiteljskom vlasništvu od 1968
Zajamčena GMP kvaliteta

Višestruki vitamini pomažu premostiti nedostatak hranjivih tvari u našoj svakodnevnoj prehrani. U današnjem svijetu prerađene hrane i brzog načina života, mnogi od nas ne dobivaju dnevne preporučene doze vitamina, minerala i drugih hranjivih tvari. Višestruki vitamini mogu pomoći popuniti područja koja nedostaju u našoj prehrani, a formulirani su tako da pružaju širok raspon hranjivih tvari.

Preporučeno korištenje

Uzmite 1 kapsulu dnevno uz obrok.

Drugi sastojci

Hipromeloza (celulozna kapsula), mikrokristalna celuloza, stearinska kiselina (biljni izvor) i silicijev dioksid.

Vitamin E iz ne-GMO soje.

Nije proizveden od sastojaka pšenice, glutena, mlijeka, jaja, ribe ili školjki. Proizvedeno u GMP postrojenju koje obrađuje druge sastojke koji sadrže te alergene.

Upozorenja

Samo za odrasle. Posavjetujte se s liječnikom ako ste trudni/dojite, uzimate lijekove ili imate zdravstveno stanje. Čuvati izvan dohvata djece. Ovaj proizvod sadrži biotin koji može utjecati na rezultate nekih krvnih pretraga. 

Čuvati na hladnom i suhom mjestu nakon otvaranja. 

Odricanje
Iako iHerb nastoji osigurati točnost svojih slika i informacija o proizvodima, neke proizvodne promjene pakiranja i/ili sastojaka možda čekaju ažuriranje na našoj stranici. Iako se artikli povremeno mogu isporučiti u alternativnom pakiranju, svježina je uvijek zajamčena. Preporučamo da pročitate etikete, upozorenja i upute za sve proizvode prije uporabe i da se ne oslanjate samo na informacije koje daje iHerb.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi