NUTREND FAT DIRECT SHOT 2U1 (60ml)

3,00KM

FAT DIRECT SHOT je najnoviji sagorjevač masti i prije treninga 2 u 1. Predstavljamo jedinstvenu vezu između učinkovitih tvari za mršavljenje i potpore tjelesnim vježbama. Ovaj pomoćnik u dijetnom režimu ili napornim treninzima stimulira organizam, smanjuje umor i podupire učinkovitost metabolizma masti. FAT DIRECT SHOT je bez šećera.

Među učinkovitim tvarima možemo pronaći omiljene aminokiseline poput L-karnitina, L-arginina, beta-alanina i kolina. Energetski metabolizam podržavaju vitamini B2, B3, B5, B6 i biotin. 
 
  • Beta-alanin 1000 mg
  • L-karnitin 2000 mg
  • L-arginin 1500 mg
  • Kofein 100 mg 
  • Kolin 200 mg
  • bez šećera 
 
Preporučena doza: popiti 1 kapsulu 15 minuta prije fizičke aktivnosti. Maksimalna dnevna doza je 60 ml. Nemojte prekoračiti preporučenu dozu.
 
Upotreba: namijenjeno izravnoj konzumaciji ili razrjeđivanju u sportsko piće. Nakon otvaranja, proizvod je namijenjen za trenutnu upotrebu. Prije upotrebe protresti! Mogući sediment ne treba smatrati greškom. Osjećaj trnaca je uobičajena reakcija!
 
Upozorenje: Dodatak prehrani, sa zaslađivačima. Sadrži kofein (100 mg/60 ml) – nije za djecu, trudnice i dojilje. Kombinacija L-karnitina, kofeina i drugih aktivnih tvari. Proizvod je također obogaćen vitaminima. Ne zamjenjuje raznovrsnu prehranu. Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati na suhom mjestu na temperaturi ne višoj od 25 °C i zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti. Nemojte zamrzavati. Proizvođač ne snosi odgovornost za štetu nastalu nepravilnom uporabom ili skladištenjem. Datum proizvodnje i rok trajanja pogledajte na vrhu boce.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi