MP ASSAULT Energija + izržljivost - (333g)

48,00KM

60,00KM

ASSAULT 345 g 30 DOZA ENERGY + STRENGH MUSCLEPHARM

Pre-workout formula za snagu i izdržljivost

Energija, izdržljivost, snaga, fokus
Inhibira mišićni zamor i katabolizam
Obnavlja energetske zalihe i stimulira mentalnu budnost
Bez ilegalnih supstancija i umjetnih bojila

pre-workout sustav za najzahtjevnije sportaše, koji ne pruža samo energiju, nego i omogućuje poboljšanje tjelesnog kapaciteta!

Assault Sport postavlja nove standarde u kategoriji pre-workout proizvoda i namijenjen je za sportaše, koji žele postići vrhunske rezultate.
Assault Sport sadrži kreatin i beta-alanin, dva dobro istražena i dokazano učinkovita sastojka, koji imaju stimulirajući učinak na rast čiste mišićne mase, povećanje tjelesne snage te bržu regeneraciju.
Za dodatnu energiju u tijelu je bila Assault Sport-u dodana matrica ugljikohidrata s postupnim oslobađanjem te inovativni sastojak TeaCrine, na kojeg tijelo ne može razviti toleranciju i zbog toga je uvijek jednako učinkovit te pruža dugutrajnu energiju i fokus.
Kombinacija svih ovih sastojaka formira jednog od najučinkovitijih pre-workout proizvoda na tržištu. Za veću snagu, brzinu, više mišićne mase te veću izdržljivost, odaberite Assault Sport!

Assault Sport – pre-workout za ozbiljne sportaše

Kod Assault Sport je veći naglasak na sastojcima, koji stimuliraju snagu i tjelesni kapacitet sportaša.

Kreatin monohidrat, koji je dodan u Assault Sport, pomaže tijelu zamijeniti izgubljeno fosfatnu vezu, koju je tijelo potrošilo tijekom intenzivne tjelesne aktivnosti, a pomaže i u obnovi ATP molekula i energije u mišićima.
Na taj način pomaže održavati mišićnu izdržljivost tijekom vježbanja te povećanu potrošnju energije.
Osim toga, kreatin monohidrat na sebe veže vodu, što omogućuje bolju hidrataciju mišićnih stanica, bolji protok hranjivih tvari u mišiće i veći volumen mišića.

U proizvodu se osim kreatina nalaze i beta-alanin te bezvodni betain. Poznato je da beta-alanin ublažava negativne utjecaje mliječne kiseline, proizvedene tijekom teškog vježbanja, jer smanjuje njezinu akumulaciju u mišićima.
Zbog toga je osjećaj umora manji i možemo produžiti trening. A bezvodni betain ima funkciju da tijelu pomaže u sintezi bjelančevina.

U proizvodu Assault Sport se nalazi i Muscle Fuel mješavina, koja sadrži L-glicin – aminokiselina i prethodnik kreatina, koji sprječava razradnju mišiča tako da poveća prirodnu zalihu kreatina u tijelu, a osim toga pomaže i u transportu glukoze u mišiće.

Taurin u proizvodu služi kao regulator elektrolita i osigurava da su mišići opskrbljeni elektrolitima, u odgovarajućem omjeru.

Energy & Focus mješavina sadrži bezvodni kofein, koji stimulira središnji živčani sustav, ublažava pospanost i obnavlja mentalnu budnost; te acetil-L-karnitin, spoj, koji vodi brigu o transportu masnih kiselina dugih lanaca u mitohondrije, gdje se pretvaraju u energiju; te acetilnu skupinu, koja doprinosi proizvodnji neurotransmitera, acetilholina, koji je poznat po tome da poboljšava mentalni fokus i jasnoću te vezu između uma i mišića.

OKUSFRUIT PUNCH STRAWBERRY ICE

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi