NUTREX LIPO-6 BLACK INTENSE UC (60kaps)

85,00KM

-Snažna formula za mršanje u samo jednoj kapsuli


-Dovodi sagrjevanje masti do ekstremnih granica


-Snažan termogenik


-Intezivan izvor energije sa teacrinom


-Maksimalna kontrola apetita


-Prirodne vegetarijanske kapsule

Vjerovatno ste se već upoznali sa LIPO-6 BLACK Ultra Concentrate. Sada vam predstavljamo novi i još snažniji LIPO-6 BLACK INTENSE ULTRA CONCENTRATE. Ova posljednja inovacija dovodi sagorjevanje masnoća do krajnjih granica. Efekti LIPO-6 BLACK INTENSE ULTRA CONCENTRATE su apsolutno intezivni i osjetit će te ih odmah po uzimanju prve kapsule. Samo jedna kapsula će vam dati najjaču i najsveobuhvatniju podršku za mršanje, intezivnu energiju i pomoći u kontroli apetita. Sa LIPO-6 BLACK INTENSE ULTRA CONCENTRATE smo pomjerili rezultate dalje nego ikada.
NAUKA IZA LIPO-6 BLACK INTENSE UC:
YOHIMBINE HCL & RAUWOLSCINE – I yohimbine HCL i rauwolscine su veoma snažni antagonisti alfa receptora, što znači da mogu blokirati receptore odgovorne za zaustavljanje razgradnje masnih naslaga. Konzumiranje ova dva sastojka dva puta dnevno može značajno ubrzati otpuštanje masnih kiselina u krvotok. Uzimanje prije treninga ili kardiovaskularne aktivnosti može izazvati značajno sagorjevanje masnih naslaga, iza tačke kad bi normalno prestalo.
ADVANTRA Z® CITRUS AURANTIUM (50% P-SYNEPHRINE) – Advantra Z je patentirani sastojak ekstraktovan iz gorke naranče (citrus aurantium) i standardizovan za bioaktivni alkaloid p-sinefrin. Pokazalo se da Advantra Z stimuliše određene receptore koji povećavaju oslobađanje masti iz masnih ćelija i ubrzava metabolizam. Također se pokazalo i da značajno smanjuje apetit.
TEACRINE – Istraživanja su pokazala da TeaCrine povećava energiju, mentalnu energiju i čisti fokus, ali bez nuspojava poput mučnine, naglog pada eneregije i izgradnje tolerancije. Povećan nivo energije izazvan TeaCrinom je dugotrajniji i osjetan dugo nakon konzumacije. Ukoliko se uzima prije treninga TeaCrine pospješuje i oslobađanje masnih kiselina u krvotok.
BEZVODNI KOFEIN I KOFEIN CITRAT – Kofein je jedan od najistraženijih dodataka koji se koristi za povećanje performansi. LIPO-6 BLACK INTENSE UC sadrži dva aktivna izvora kofeina, kofein citrat i bezvodni kofein. Kofein citrat je idealan stimulans za sve one koji žele da podignu nivo energije što prije. Kofein podiže snagu, mentalnu budnost, popravlja raspoloženje, pomaže u gubitku masti i pomaže da duže trenirate većim intenzitetom.
N-ACETYL-L-TYROSINE – Istraživanja su pokazala da ova aminokiselina povećava motivaciju, mentalni fokus i budnost. Poznata je po tome što popravlja raspoloženje, povećava energiju tokom treninga i omogućava da vaše performanse budu na vrhuncu.
 
UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Uzmite 1 kapsulu ujutro i jednu poslije podne. Nikada ne uzimajte više od jedne kapsule po serviranju i ne uzimajte više od 2 serviranja u toku 24h. Za najbolje rezultate ne uzimajte s hranom ili uzmite najmanje 45 minuta prije obroka. Zbog izuzetno jakog sastava, striktno se držite uputstva.
Pakovanje : 60 kapsula
Serviranje : 1 kapsula
Serviranja : 60

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi