UNS OMEGA 3 (90kaps)

30,00KM

Svaka porcija sadrži 360 mg EPA i 240 mg DHA

Zgodne, meke kapsule koje se lako gutaju

DHA i EPA kiseline pomažu u održavanju normalnog krvnog pritiska

Eikozapentaenska kiselina (EPA) i dokozaheksaenska kiselina (DHA) doprinose pravilnom funkcionisanju srca

DHA kiselina podržava rad mozga

DHA kiselina podržava kognitivne funkcije

Doprinosi održavanju normalnog vida

OMEGA 3 kapsule su praktičan i praktičan dodatak koji vam omogućava da lako obogatite svoju ishranu optimalnom količinom nezasićenih masnih kiselina. Proizvod UNS SUPPLEMENTS u jednoj porciji daje čak 2.000 mg koncentrovanog ulja morske ribe, koje se odlikuje visokom koncentracijom. Posebno se ističe odgovarajuća količina vrijednih masnih kiselina EPA (360 mg) i DHA (240 mg), koje se obično nazivaju omega-3.
Dodatak je dostupan u obliku mekih kapsula koje se lako progutaju i pogodne su za probavu. Proizvod će biti odlična alternativa za ljude koji izbjegavaju jesti ribu zbog njenog karakterističnog okusa, što se može pokazati neprihvatljivim.
Uloga koju imaju masne kiseline izuzetno je važna u održavanju optimalnog zdravlja. Prije svega, blagotvorno djeluju na stanje i funkcionisanje krvožilnog sistema i mogu podržati pravilan rad srca.
Često se spominje da suplementacija omega-3 može biti od koristi u prevenciji određenih bolesti (npr. ateroskleroze ili hipertenzije), što se često povezuje sa njihovim učinkom na normalizaciju nivoa holesterola.
Također je vrijedno spomenuti da nezasićene masne kiseline pozitivno djeluju na pravilno funkcioniranje mozga i očuvanje vidnih procesa.
Ulje morske ribe sadržano u kapsulama obogaćeno je dodatkom vitamina E, koji suzbija oksidativni stres i može pomoći u borbi protiv slobodnih kisikovih radikala.
Ova svojstva pomažu u održavanju optimalnog stanja kardiovaskularnog sistema, a podržavaju i pravilno funkcionisanje metabolizma. Odaberite OMEGA3 i otkrijte korisna svojstva esencijalnih masnih kiselina!

1.Ko bi trebao posegnuti za ovim preparatom?
Nedovoljna opskrba nezasićenim masnim kiselinama u svakodnevnoj prehrani može dovesti do niza nepovoljnih abnormalnosti, poput otežanog rastvaranja određenih vitamina, poremećaja lipida ili smanjenja imuniteta. Proizvod se podjednako preporučuje osobama koje vježbaju i ne treniraju bilo koju sportsku disciplinu.

2.Hoće li OMEGA 3 koristiti imunološkom sistemu?
Nezasićene masne kiseline pozitivno utiču na funkcionisanje imunog sistema. U kombinaciji sa vitaminom E sadržanim u proizvodu, dobijamo efikasan kompleks koji će pomoći u smanjenju štetnih reakcija oksidacije i povećanju zaštite od mikroorganizama.

3.Mogu li ovaj dodatak koristiti starije osobe?
Istraživanja pokazuju da s godinama dolazi do prirodnog smanjenja sadržaja DHA i EPA u tijelu. Stoga stariji mogu posegnuti za OMEGA3 i profilaktički podržati funkcionisanje mozga i brinuti o stanju krvožilnog sistema.
Pakovanje: 90tab
Serviranje: 2 tableta
Serviranja : 45


Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi