ActivLab KOLAGEN EXTRA (300g)

55,00KM

-Kolagen je glavni protein vezivnog tkiva, a suplementacija može igrati važnu ulogu na putu za održavanje zdravlja zglobova.

-Dokazano je da konzumiranje kolagena doprinosi oporavku povrijeđenih područja.

Proizvod Kolagen EXTRA Activlab Pharma sadrži čistu, neprerađenu sirovinu - hidrolizirani kolagen tipa II. Kolagen tipa II je element zglobne hrskavice, tetiva i jedan je od osnovnih građevnih blokova kože. Proizvod je obogaćen vitaminom D3, vitaminom C i kalcijem - sastojcima koji podržavaju koštani sustav i zglobove.

Budući da kolagen u našem tijelu ima vrlo važnu ulogu, vrlo je poželjan sastojak i kozmetičkih proizvoda i dodataka prehrani.
Naše tijelo kolagen proizvodi samo, ali nakon 20. godine u tijelu se proces nastajanja kolagena uspori. To se prvo primijeti na koži koja postaje suha i opala, pojave se bore, nokti postanu krhki i lomljivi, a kosa tanja. Pad kolagena u tijelu odražava se i u otežanom kretanju, jer se smanjuje količina kolagena u zglobnoj hrskavici i tetivama te u mišićnim vlaknima, koja postaju sve manje elastična, a mišićna se masa počinje smanjivati.

Preporučeni unos

Koristiti jednom dnevno, između obroka. Otopite 15 g (3 mjerice) mućkanjem u boci s 200 ml vode

Upozorenja

Nemojte uzimati tijekom trudnoće, dojenja ili djece.

Pakovanje:300g

Serviranje 15g

Serviranja:20

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi