UNS OMEGA 3 1000mg (120kaps)

20,00KM

Karakteristike:
-1000mg čistog i visokokvalitetnog ribljeg ulja iz morskih izvora.
-Podrška u održavanju zdravlja kardiovaskularnog i nervnog sistema.
-Poboljšava regeneraciju i ubrzava oporavak od upalnog procesa.
-Pomaže u topljenju masnih naslaga.

OMEGA 3 je profesionalni dijetski suplement u formi softgel kapsula, čija je formula bazirana na esencijalnim masnim kiselinama iz omega-3 porodice. Napravljene su iz visoko-kvalitetnih koncentriranih hladno-morskih ribljih ulja. Posebno su namjenjeni za sportaše i starije ljude, u službi podrške kardiovaskularnih sistema.

Omega 3 masne kiselina moraju biti konzumirane kroz prehranu jer njihovo stvaranje i sinteza u tijelu nisu moguće. Zbog ovog razloga se one nazivaju ESENCIJALNE MASNE KISELINE.

Vitamin E koji se nalazi unutar sastava prilikom njegovog stvaranja štiti masne kiseline od oksidacije, sto ustvari puno povečava efikasnost i održivost masnih kiselina prilikom konzumacije.

Dvije najbitnije esencijalne masne kiseline su eicosapentaenoic acid ( EPA ) i docosahaxaenoic acid ( DHA). Veliki broj studija pokazuje da suplementacija ovim biološki aktivnim spojevima povečava zdravlje kardiovaskularnog sistema i kondicije, te da konzumacija sa Omega-3 masnim kiselinama uveliko smanjuje nivoe triglicerida i potpomaže u normalizaciji holesterola u krvi.

Upustvo za upotrebu:

Konzumirajte 1 porciju (1 kapsula) sa vodom uz obrok.
Koristiti dva puta dnevno.
Ne prekoračujte preporučene količine.
Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi