SCITEC DAA PRO (100tab)

40,00KM

DAA PRO
Napredni DAA kompleks
DAA PRO sadrži popularnu D-asparaginsku kiselinu (DAA) sa N,N-dimetilglicinom, cinkom i pantotenskom kiselinom. Cink se koristi, jer pomaže u održavanju normalnog nivoa testosterona u krvi, doprinosi plodnosti i reprodukciji, te ima ulogu u normalnoj sintezi proteina!*

Pantotenska kiselina doprinosi normalnoj sintezi i metabolizmu steroidnih hormona, vitamina D i nekih neurotransmitera, a također podržava smanjenje umora i umora.*

DAA suplementacija već ima veliku popularnost među bodibilderima i sportistima, koji se drže dalje od ilegalne upotrebe anaboličkih steroida! A zašto ne koristite našu legalnu, kompleksnu formulu DAA koja sadrži naučno dokazane ključne sastojke?

*Ove izjave su naučno dokazane od strane Evropske agencije za bezbednost hrane (EFSA) i odobrene od strane Evropske komisije (EC).

UPUTSTVA
Uzmite 1 porciju dnevno uz obrok. Upotreba ciklusa: nakon 1-3 mjeseca, uzmite barem 1 mjesec pauze. Koristite ovaj proizvod zajedno s hranom kao dio zdrave, uravnotežene prehrane, a ne kao zamjenu za takvu.

Veličina jedne doze: 4 capsules
Broj doza: 25
Sadrži po dozi DV %
Zinc 1,5 mg
Pantothenic Acid 0,9 mg
D-Aspartic Acid 3000 mg
N,N-Dimethylglycine 200 mg

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi