SCITEC DAA PRO 100caps /25serv/

40,00KM

Povećava nivo testosterona
Pretvara holesterol u testosteron
Povećava mišićnu masu i libido
100% prirodno
Bez hormona ili pro-hormona

Napredni DAA kompleks
DAA PRO sadrži popularnu D-asparaginsku kiselinu (DAA) s N,N-dimetilglicinom, cinkom i pantotenskom kiselinom. Cink se koristi jer pomaže u održavanju normalne razine testosterona u krvi, pridonosi plodnosti i reprodukciji te ima ulogu u normalnoj sintezi proteina!*
Pantotenska kiselina doprinosi normalnoj sintezi i metabolizmu steroidnih hormona, vitamina D i nekih neurotransmitera, a također podržava smanjenje umora i umora.*

DAA suplementacija već ima veliku popularnost među bodybuilderima i sportašima, koji se drže podalje od ilegalne upotrebe anaboličkih steroida! A zašto ne upotrijebite našu legalnu, složenu formulu DAA koja sadrži znanstveno dokazane ključne sastojke?

Ove izjave su znanstveno dokazane od strane Europske agencije za sigurnost hrane (EFSA) i odobrene od strane Europske komisije (EC).

UPUSTVO ZA UPOTREBU:
Uzmite 1 serviranje (4 kapsule) dnevno uz obrok. Upotreba ciklusa: nakon 1-3 mjeseca, uzmite pauzu od najmanje 1 mjeseca. Koristite ovaj proizvod zajedno s hranom kao dio zdrave, uravnotežene prehrane, a ne kao zamjenu za takvu.
Pakovanje: 100 kapsula
Serviranje: 4 kpasule
Serviranja: 25

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi