MP NUTRITION Biotin - (100 tab)

30,00KM

  • Prirodni sjaj vaše kože

  • Gušća i jača kosa

  • Pouzdana podrška za vaše nokte

  • Napredna formula s dodatkom ekstrakta izdanaka bambusa

  • Podrška vašem metabolizmu

  • Proizvod je testiran na čistoću

Otkrijte tajnu sveobuhvatne podrške vašoj ljepoti

Biotin je ključ lijepe kose, jakih noktiju i blistave kože. 

To je napredna formula, obogaćena selenom, cinkom i ekstraktom izdanaka bambusa - tajna prirodne njege koja se stoljećima koristi u azijskim kulturama.

 Bambus nije samo izvor silicijevog dioksida, ključnog sastojka koji utječe na elastičnost kože, već i intenzivno vlaži, hrani i jača kosu i nokte .

 Ima svojstva protiv starenja, odgađa pojavu bora. Dodatak silicijevog dioksida i drugih mikroelemenata pojačava ove dobrobiti, stvarajući sinergijski učinak. 

Važno je da je MP Biotin testiran na čistoću. Odabirom Biotina iz MP Sporta svojoj koži, kosi i noktima pružate sveobuhvatnu podršku koja se pretvara u vidljive rezultate.

Vaše tijelo treba podršku ne samo izvana. Cink, vitamini B1, B6, B12 i selen sadržani u biotinu pozitivno utječu na metaboličke funkcije, imunitet i živčani sustav. 

Ne radi se samo o ljepoti, već prije svega o zdravlju i blagostanju. U svijetu punom izazova potrebna vam je podrška koja će vam pomoći da se svaki dan osjećate lijepo i zdravo.

Odaberite provjerena rješenja i osjetite razliku. Štoviše, proizvod zadovoljava najviše standarde kvalitete, što potvrđuju ISO i HACCP certifikati, jamčeći sigurnost i sigurnost izbora. Odabirom Biotina iz MP Sporta svojoj koži, kosi i noktima pružate sigurnu i sveobuhvatnu podršku, što se pretvara u vidljive rezultate. 

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi