LEVRO ISO WHEY - (2kg)

180,00KM

- 90 % PROTEINSKI IZOLAT
- VRHUNSKI KVALITET
- 2 KG.

Gold Iso Kevin Levrone je vrhunski protein u prahu koji sadrži izolat proteina sirutke kao glavni izvor proteina. Ovaj proizvod se koristi za podršku rastu mišića, povećanje unosa proteina u ishrani, oporavku nakon treninga i očuvanju zdravlja kostiju. Svaka doza obezbeđuje veliku količinu aminokiselina, uključujući i esencijalne aminokiseline koje telo ne može samo proizvesti.
Gold Iso Kevin Levrone je proizvod visokog kvaliteta bez dodatka šećera i nepotrebnih aditiva. Ova formula je osmišljena za maksimalnu apsorpciju i efikasnost, pružajući vam sve što vam je potrebno za podršku vašem fitness programu i postizanje vaših ciljeva. Osim što vam pomaže da izgradite mišićnu masu, Gold Iso Kevin Levrone takođe pomaže u održavanju zdravih kostiju i ima mnoge druge zdravstvene prednosti.
Uz Gold Iso Kevin Levrone, možete biti sigurni da unosite samo najbolje u svoje telo. Bez obzira na vaš nivo fitnesa i ciljeve, ovaj proizvod je odličan izbor za sve one koji žele da unaprede svoju ishranu i dostignu svoje potencijale.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi