APPLIED ZMA-PRO/60cap/

35,00KM

  • - Cink doprinosi održavanju normalnog nivoa testosterona u krvi

  • - Magnezij podržava normalno funkcioniranje živčanog sistema i mišićne funkcije

  • - Vitamin B6 doprinosi smanjenju umora

  • - Halal Certified & Vegan Friendly

ZMA Pro je jedinstvena kombinacija cinka i magnezija Plus Vitamina B6 i ima više pogodnosti za tijelo i njegovu funkcionalnost. Svaki od tri sastojka je posebno izabran za svoja jedinstvena svojstva sa dodanim KSM-66 Ashwagandha i AstraGin.

Cink i njegova važnost otkriveni su u 18.stoljeću. On je jedan od minerala u tragovima koji je potreban organizmu i sudjeluje u brojnim procesima i funkcijama. Konstitutivni je sastojak inzulina, spolnih hormona i hormona rasta te mnogih enzima. Nalazi se u kostima i mišićima,prostati,jetri, eritrocitima i leukocitima.

Magneziji je drugi najvažniji mineral u ljudskom tijelu. Važan je za zdravlje našeg tijela i mozga. Međutim, teško je konzumirati ga dovoljno kroz hranu. Magnezij je potreban mitohondrijima koji su odgovorni za energetski metabolizam u stanicama. Posebno je važan za energetski metabolizam u mišićima, uključujući i srčani mišić, što je dobro poznato vrhunskim sportašima, jer magnezij igra važnu ulogu u postizanju vrhunskih rezultata. Zbog povećane mišićne aktivnosti i jakog znojenja, tijelo tijekom sporta troši ili gubi magnezij. Da bi dugoročno održali mišićnu funkciju i performanse, sportaši moraju brzo nadoknaditi gubitak magnezija i tekućine nakon prestanka sportskih aktivnosti.

Ljudski organizam koristi vitamine B skupine za proizvodnju energije. Oni sudjeluju u metabolizmu, funkcijama mozga i jetre, rastu, proizvodnji krvnih stanica, ali i održavanju zdravlja kose, kože i vida.

Dva nedavna klinička ispitivanja su predložila da sinergistička kombinacija cinka Monometionin Aspartat, Magnezij aspartat, i Vitamin B6 može značajno povećati nivo anabolički hormon i snagu mišića kod dobro obučenih sportaša. Cink "Monometionin Aspartate" formula također može pomoći da se poveća izdržljivost, zacjeljenje, rast i odmoran san.

PREDLOŽENA UPOTREBA
Konzumirati 2 kapsule prije spavanja po mogućnosti poslije obroka.

Pakovanje 60cap

Serviranja 30

Serviranje 2 cap

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi