ALG PHARMA D3+K2/40tab/

18,00KM

Jedinstveni set K2 + D3 VitalGold paketa

Sadrži veliku dozu vitamina D i K2

Podržava imunitet i zdravlje i jake kosti

Set suplemenata za vaše zdravlje

Vitamin D i K2 igraju veoma važne funkcije u tijelu. Uz dodatak prehrani Alg Pharma pobrinut ćete se za njihovu odgovarajuću razinu, čak i četverostruku! Set sadrži čak 4 paketa K2 + D3 VitalGold! Podržite svoj imunitet i jake kosti - kupite vitamin D3 + K2. Jeftinije u kompletu!

Krvarite li desni dok perete zube? Ili možda imate problema da zaspite ili vam rane ne zacjeljuju brzo? To mogu biti simptomi nedostatka vitamina K2 ili D. Kako biste vodili računa o svom zdravlju, zdravlju kostiju i imunološkom sistemu, veoma je važno da u organizam unesete pravu količinu ova dva vitamina. Alg Pharma nudi dodatak namijenjen svim ljudima - bez obzira na to trenirate li profesionalno ili samo želite voditi računa o svom stanju. Svaka tableta zadovoljava dnevnu potrebu za vitaminima K2 i D.

Da bismo imali jake kosti i da se ne bi plašili njihovog stanja, ključno je voditi računa o odgovarajućoj dozi vitamina D. On podržava zdravlje kostiju i zuba podržavajući održavanje odgovarajućeg nivoa kalcijuma u krv. Slabe kosti su neželjena prijetnja ne samo za sportiste, već prije svega za starije osobe kod kojih se može ispostaviti da je smanjena količina vitamina D i kalcija. U tom slučaju, redovita upotreba AlgPharma K2 + D3 VitalGold suplementa pružit će vam odgovarajuću njegu za stanje vaših kostiju. Kosti su jedan od najvažnijih građevnih elemenata ljudskog tijela – a upravo su one izložene brojnim modricama, prijelomima i drugim vrstama ozljeda. Što su vaše kosti jače, to ćete biti sigurniji. Zahvaljujući redovnoj upotrebi dodatka Alg Pharma i opskrbi organizma odgovarajućom količinom vitamina D,osiguravate jake i zdrave kosti i zube.

Uputstvo za upotrebu:

Popijte jednu tabletu tokom dana poslije obroka.

Pakovanje:40tab

Serviranje 1tab

Serviranja 40

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi