YAMAMATO Multivita DONNA (30Tableta)

30,00KM

Trenutno nema na zalihi

To je mješavina vitamina posebno formuliranih za žene, uključujući minerale i druge elemente posebno kombinirane kako bi se osigurao odgovarajući dnevni unos mikronutrijenata u slučajevima povećanih fizioloških potreba ili smanjenog unosa s normalnom prehranom.

Yamamoto® Research Multivita DONNA® je nutritivni dodatak vitamina i minerala, s drugim nutritivnim elementima, dizajniranim posebno za odrasle žene svih dobi, kao potpora dobrobiti tijela. Multivita DONNA® izvor je vitamina B1, B12 i niacina koji doprinose normalnoj psihološkoj funkciji i redovitoj funkcionalnosti živčanog sustava *. Folna kiselina, vitamini B6 i B12 podržavaju normalan metabolizam homocisteina. Štoviše, folna kiselina doprinosi rastu majčinog tkiva tijekom trudnoće. Vitamin C pomaže stvaranju kolagena za normalnu funkciju krvnih žila kože.

Multivita DONNA® je također indicirana kao potpora za njegu kose (biotin) i zdravih noktiju (cink, selen) ***, pravilnu pigmentaciju kose i kože (bakar) i zaštitu stanica od oksidativnog stresa *** * (vitamin E, mangan, selen).
Multivita DONNA® formula obogaćena je drugim nutritivnim čimbenicima, osobito SAME, luteinom, hijaluronskom kiselinom i koenzimom Q10.

PAKOVANJE:30 kapsula
SERVIRANJE:2 kapsula
SERVIRANJA:15

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi