APPLIED CRITICAL MASS/6kg/

185,00KM

-Nova formula sa minimumom šećera
-Dodan HMB, glutamin, leucin i kreatin matriks
-Kreatin Povećava fizičke performanse i kod vježbi visokog intenziteta
-Dodate masti: CLA & MCT prah
-Visokokalorični šejk od proteina i ugljenih hidrata
-Preporučuje se za korištenje sa iDRIVE™ Insulin Driver
-Halal certificirani proizvod

Sta je gainer ? 

Gaineri ili preparati za dobijanje mase su dodaci koji se zasnivaju na proteinima, ali u kombinaciji sa visoko kvalitetnim ugljikohidratima i mastima. Cilj je da obezbede korisniku više kalorija. Obično sadrže ugljikohidrate i proteine u odnosu 2: 1 ili 3: 1, što znači da svaka porcija gainera ima u prosjeku 60 grama ugljikohidrata i 30 grama proteina. Najveći dio kalorija potječe od ugljikohidrata koji su obično mješavina maltoze i glukoze

Critical Mass Professional je jednostavno omiljeni i pouzdan dodatak za povećanje mase u Velikoj Britaniji. Koristi najkvalitetnije sastojke, od kojih su svi pažljivo odabrani kako bi pružili kvalitetan DOBITAK MISNE MASE, što vam omogućava da prikupite kalorije za vaš dnevni broj.

Naša nova formula smanjenog šećera sadrži 42 g brzo i sporo probavljivih proteina po porciji uključujući ISO-XP 95% Whey Protein Isolate.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: 

Pomiješajte 2,5 mjerice (150 g) sa 500 ml vode ili obranog mlijeka i dobro promućkajte pomoću šejker boce. Konzumirajte 1-3 porcije dnevno ovisno o vašim potrebama za kalorijama. Critical Mass je šejk bogat ugljikohidratima i savršeno se slaže s GDA (sredstvo za uklanjanje glukoze).

Pakovanje: 6kg
Serviranje: 150g
Serviranja :40

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi