FA CARBORADE BAR 40g

1,50KM

Carborade® Bar je energetska plocica koja se temelji na žitaricama sa komadima suhog voća. 

Carborade® Bar je energetska plocica koja se temelji na žitaricama sa komadima suhog voća. Preporučuje se svim aktivnim ljudima tijekom treninga kao izvor energije i za sve ostale koji žele opskrbiti tjelesnu energiju. Prikladno je integralno gorivo za ljude na putu, u različitim ukusnim okusima. Carborade® Bar izvrstan je zalogaj, možete ga koristiti na poslu, u školi ili vikendom. 

Sastojci: Mliječna čokolada 30% [šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, kakao masa 25%, sirutka u prahu, obrano mlijeko u prahu, mliječna mast, emulgator (sojin lecitin), aroma], punjenje 70% [sušeni kokos 27%, glukoza sirup, invertni šećerni sirup, obrano mlijeko u prahu, hidrogenizirana biljna masnoća, šećer, maltodekstrin, humectant (sorbitol), emulgator (sojin lecitin), sol, aroma].
Preporučena upotreba: Može se koristiti prije ili nakon treninga ili kao međuobrok. Sadrži alergene: mlijeko, soja, žitarice (gluten). Može sadržavati tragove sezama i orašastih plodova. Čuvati na suhom i hladnom mjestu daleko od izravne sunčeve svjetlosti.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi