Kevin Levrone ANABOLIC TEST (90tab)

70,00KM

LEVRONE ANABOLIČKI TEST. Višekomponentna formula stvorena posebno za fizički aktivne, teške trening muškarce. Sadrži biljne basenske sastojke i ekstrakte koji stoje kao aktivni sastojci poput ekstrakta kopnenog buzdovana, korijena rhodiola rosea, sjemenki piskavice, korijena make, ginko bilobe, Damianovog lišća, zobenog lišća i stabljike, biljke vrbe, korijena muira puama kao i cinka i selena.

LEVRONE ANABOLIC TEST tablete su višesastojna kompozicija koja kombinuje visokoklasne standardizovane biljne ekstrakte sa vrednim mineralima, koji su posebno pripremljeni za osobe izložene visokom stepenu psihofizičkog umora. Komponente koje se koriste u suplementu odabrane su u pravim proporcijama, a njihova svojstva omogućavaju višedimenzionalni efekat – od podrške imunitetu i opštem osjećaju vitalnosti, preko pomoći pri seksualnim performansama, do održavanja pravilnog metabolizma makronutrijenata iz svakodnevne prehrane. . Proizvod se preporučuje rekreativcima, profesionalnim sportistima, muškarcima starijim od 30 godina i svim pobornicima zdrave i raznovrsne prehrane.
Koje su prednosti sastojaka LEVRONE ANABOLIČKOG TESTA? Tribulus terrestris – ekstrakt buzdovan – izvor je vrijednih steroidnih saponina (60% standardiziranog ekstrakta) i može igrati važnu ulogu u erekciji, diurezi i genitourinarnom sistemu. Kao vrijedan izvor salidrozidnih rosavina, ekstrakt šipka može igrati ulogu u održavanju dobrobiti, psihološke funkcije, smanjenju osjećaja umora ili povećanju antioksidativnog potencijala. Ekstrakt ginka bilobe može ispoljiti neuroprotektivna svojstva, a njegova kombinacija sa ekstraktom muira puama može se pokazati kao vrijedna podrška za seksualnu kondiciju i libido. Ekstrakt piskavice može se koristiti za resintezu glikogena, kontrolu šećera i glikemije ili seksualne performanse. Ekstrakt ginsenga i ginsenozidi koji sadrži mogu biti od pomoći za cjelokupni mentalni i fizički učinak, uključujući povoljno raspoloženje i kognitivne funkcije. Cink podržava normalnu imunološku funkciju, normalnu reproduktivnu funkciju, olakšava acido-baznu ravnotežu i podržava održavanje optimalnog nivoa testosterona u krvi. Selen doprinosi normalnoj spermatogenezi, omogućava zdravu kosu i nokte, podržava zaštitu stanica od oksidativnog stresa i pomaže u normalnoj funkciji štitnjače.

Dnevna doza: 3 tablete Porcija po pakovanju: 30

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi