NUTREND ISOWHEY PROZERO (500g)

50,00KM

ISO WHEY PROZERO . Korištenje izoliranog proteina sirutke jamči maksimalnu kvalitetu, kao i jedan od najboljih izvora esencijalnih aminokiselina i prirodne visoke razine BCAA. Proizvod je osmišljen kako bi zadovoljio najstrože prehrambene zahtjeve vrhunskih sportaša te stoga ne sadrži gotovo nikakvu laktozu i, što je najvažnije, nema šećera.

Prvoklasni izolat proteina sirutke jedan je od najboljih izvora esencijalnih aminokiselina, s visokim sadržajem prirodnih BCAA. S niskim sadržajem laktoze, bez šećera i glutena. Idealan kao dodatak proteinima za kvalitetan oporavak mišića, a također vrlo pogodan za dijetu s niskim udjelom ugljikohidrata. 
84% proteina
100% izolat proteina sirutke (WPI)
21 g proteina po dozi
4,7 g BCAA po dozi
obogaćen L-glutaminom
obogaćen vitaminom B6
nizak sadržaj laktoze
bez glutena
bez šećera
izvrsnog okusa
 
Preporučeno doziranje:  25 g razmutiti u 200 ml vode. Ovisno o dnevnim potrebama za proteinima, konzumirajte 1-2 porcije dnevno, između obroka. Uzmite najviše 2 porcije dnevno. Nemojte prekoračiti preporučenu dozu.
 
Upotreba: (jednokratna vrećica): 25 g = 1 doza. Pomiješajte u shakeru prema preporučenoj dozi. Nakon otvaranja proizvod je namijenjen trenutnoj konzumaciji.
        (vrećica, staklenka): 25 g = cca. 1 i 2/3 mjerne žlice. U skladu s preporučenom dozom izmiješajte u shakeru.
Nakon otvaranja čuvati na temperaturi ne višoj od 25 °C i upotrijebiti unutar 4 mjeseca.
 
Upozorenje: Dodatak prehrani, sa zaslađivačima. 100% CFM izolat proteina sirutke dopunjen probavnim enzimima i vitaminom B6. 

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi