MUSCLETECH NITRO TECH WHEY PROTEIN (1810g)

139,00KM

30g PROTEIN
3g KREATIN
6,8 g BCAAS
5g GLUTAMIN & PREKURSOR

MuscleTech Nitro-Tech je proteinski prah po izboru za profesionalne sportaše, velikane bodybuildinga i svakodnevne fitness entuzijaste u više od 130 zemalja. Naša napredna formula sadrži mješavinu izolata proteina sirutke, peptida i drugih ključnih sastojaka koji donose više proteina po mjerici i bolje rezultate od mnogih drugih proteinskih prahova. Nitro-Tech je osmišljen kako bi vam pomogao izgraditi mišiće, poboljšati izvedbu i brzo se oporaviti od vježbanja.
 
S rekordom uspjeha, Nitro-Tech je bio izbor za sportaše i bodybuildere više od dva desetljeća. Pa zašto čekati? Isprobajte MuscleTech Nitro-Tech danas i uvjerite se sami u rezultate!
30g

PROTEIN

Makronutrijent koji je neophodan za izgradnju mišićne mase. Funkcioniranje našeg tijela ovisi o proteinima. Protein osigurava da zadržite mišiće izgrađene u teretani i izvan nje.

3g

KREATIN

Kreatin se prirodno nalazi u mišićnim stanicama i pomaže vašim mišićima u proizvodnji energije tijekom dizanja utega ili HIIT vježbi.

6,8 g

BCAAS

Gradivni blokovi za podršku brzom oporavku. Kada koristite BCAA kako biste zadovoljili svoje dnevne potrebe za proteinima, potaknut ćete bolje povećanje snage.

5g

GLUTAMIN & PREKURSOR

Glutamin se sastoji od više od 20% aminokiselina u vašem tijelu i tijekom treninga se koristi za razne metaboličke funkcije, uključujući proizvodnju energije. Ova aminokiselina pomaže u sintezi proteina i oporavku mišića.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi