SCITEC 100% HYDRO ISOLATE (700g)

65,00KM

Trenutno nema na zalihi

100% HYDRO ISOLATE
OD 100% HIDROLIZIRANOG PROTEINA SIRUTKE
S DODANIM GLUTAMINOM I ARGININOM
BEZ ŠEĆERA
BEZ GLUTENA
BEZ PALMINOG ULJA

Hidrolizirani protein
Hidrolizirani protein sirutke jedan je od najpopularnijih izvora proteina među sportašima. Koncentrati i izolati proteina sirutke predstavljaju različite stupnjeve prerade, međutim, u slučaju hidroliziranih izolata korištenih u našem proizvodu, hidrolizacijom "prethodno se razgrađuje" protein u kraće aminokiselinske lance. Kraći lanci aminokiselina lakše se apsorbiraju tijekom probave. To je ono što razlikuje hidrolizate od ostalih proteina sirutke.

Za razliku od proizvoda koji kombiniraju koncentrate i izolate proteina sirutke, protein sirutke u proizvodu 100% HYDRO ISOLATE je hidroliziran.

Sadržaj proteina u proizvodu 100% HYDRO ISOLATE doprinosi optimalnom rastu i održavanju mišića te održavanju zdrave koštane strukture

<0.5 g šećera/100 ml spremnog proizvoda za konzumaciju.

Bez glutena u skladu s pravilima Europske Unije.
** Znanstveno dokazane tvrdnje su potvrđene od strane Europske agencije za sigurnost hrane (EFSA).
Preporučena doza:
Pomiješati (23g, 2/3 mjerice) 100% Hydro Isolate proizvod u prahu s 250ml hladne vode. U danima kada trenirate, uzmite ga odmah nakon treninga, dok ga u danima kada ne trenirate, možete uzeti u bilo koje vrijeme.
Informacije o alergenima
Sadrži mlijeko i soju. Proizvedeno u pogonu koji prerađuje mlijeko, jaja, soju, kikiriki, lješnjak, celer, ribu i rakove.
Upozorenje
Konzumacija ovog proizvoda nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu i zdrav način života. Čuvati izvan dohvata djece.

Veličina pakovanja : 700 g 

Serviranje : 23 g 

Serviranja po pakovanju : 30

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi