BODY ATTACK BEEF AMINO LIQUID (1000ml)

49,00KM

-100% goveđi amino
-u tekućem obliku za bržu apsorpciju
-za snagu i oporavak

Body Attack Govedina Amino Tečnost sadrži aminokiseline koje su izvedene iz govedine: L-Hidroksiprolin, L-Hidroksilizin, L-Prolin i L-Glycine.
Ove 4 aminokiseline su nezaobilježne za zdrav i stabilni metabolizam hrskavice, i javljaju se u mnogo većoj koncentraciji u Body Attack Goveđi amino tekućini nego u konvencionalnoj hrani. Da bi unela 10 g proteina, osoba bi imala da pije skoro 3 litre mleka dnevno ili da jede 2 kg krompira. Štaviše, L-Hidroksiprolin i hidroksilizin se teško mogu naći u mesu, mlijeku, žitaricama i krumpiru. Stoga je dodatak tekuće aminokiseline iz Body Attacka pogodan za ljude, koji uzimaju manje proteina sa dnevnom hranom ili intenzivno iznudjuju zglobove.

To se posebno odnosi na sportiste, sportiste snage i teške radnike koji na zglobovima iznude težak teret kroz  pokrete i teško podizanje.
Stoga se 20 ml goveđeg amino tekućina može uzimati 3 puta dnevno bilo na jelima ili po mogućnosti uz proteinski šejk prije i nakon vjeћbanja.

PREPORUKA: Uzmite 20ml 3 puta dnevno samog proizvoda ili sa 300ml vode. Po mogućnosti 20ml prije, za vrijeme i nakon treninga. Ne prelazite preporučenu dnevnu dozu.

NET SADRŽAJ: 1000ml

SKLADIŠTENJE: Čuvajte na hladnom suhom mjestu.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi