APPLIED VEGAN PROTEIN /600g/

65,00KM


-11g veganskih proteina sa 2g BCAA
-Samo 1,4 g ugljikohidrata po porciji
-Samo 49 kalorija i malo šećera
-Ukusni ukusi u stilu voćnog soka
-Testirano za sportiste
-Proizvod sa halal certifikatom

Applied Nutrition Clear Vegan Protein nije vaš prosječan proteinski šejk. Koristeći ultrahidrolizirani izolat proteina graška, stvorili smo ukusan, lagan i osvježavajući proteinski napitak koji više liči na voćni sok nego na milkshake. Uz sve ključne prednosti normalnog proteinskog šejka, Clear Vegan se brzo apsorbira i sadrži samo 49 kalorija po porciji od 15 g. Puna je preko 11g proteina, ima samo 1,4 g ugljikohidrata i manje od 0,3 g šećera i masti. Clear Vegan je savršen proizvod prilagođen makroima koji pomaže u rastu i održavanju mišića, bez obzira na vaš fitnes cilj.


Veganski proteini (biljni proteini) su proteini dobiveni iz biljaka, a to su najčešće soja, konoplja, grašak, riža itd. Biljni proteini su bez kolesterola s vrlo niskim sadržajem masti i opskrbljuju tijelo uravnoteženom količinom esencijalnih aminokiselina. Odlična su alternativa tradicionalnim izvorima proteina i pogodni su za vegetarijance i vegane.

Neovisno koristite li ga kao piće za oporavak nakon treninga ili samo želite malo povećati dnevni unos proteina, napitak od veganskog proteina može vam pomoći u tome. Zbog svog biljnog porijekla preporučuje se vegetarijancima i veganima,  konzumirati ga mogu svi koji imaju potrebu za dodatnim unosom proteina.

Kao jedan od tri makronutrijenta, nepotrebno je dodatno naglašavati važnost dovoljnog unosa proteina u organizam. Jedna od najvažnijih uloga proteina u tijelu je oporavak i izgradnja mišića. Ovisno o našim ciljevima određujemo količinu proteina koji je potrebno unijeti u organizam na dnevnoj bazi.

PREDLOŽENA UPOTREBA

Pomiješajte 1 mjericu (30 g) sa 300 ml vode i dobro promućkajte 10 sekundi,zatim ostavite da se slegne 30 sekundi.


Pakovanje 600g
Serviranje 15g
Serviranja 40

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi