MUTANT BCAA 9.7 (348g)

65,00KM

-9,7 grama potpuno instantizirane BCAA mješavine

-8 dodanih elektrolita da održavaju mišiće hidriranima

-Završeno sa dokazanim i patentiranim akceleratorom apsorpcije

Opis proizvoda:MUTANT BCAA 9.7
Rastvorljive aminokiseline razgranatog lanca.
Tokom fizičke aktivnosti ljudsko tijelo troši ugljikohidrate kao izvor energije, ali čak i kada se ugljikohidrati konzumiraju, dođe vrijeme tokom aktivnosti kada nema energije na raspolaganju za mišiće i mišićni proteini se razgrađuju kako bi služili kao izvor energije. Da bi se izbjegla ova degradacija proteina, preporučuje se opskrba aminokiselinama razgranatog lanca tokom fizičke aktivnosti, osim toga, konzumacija aminokiselina razgranatog lanca prije i tokom treninga pomaže u stimulaciji sinteze proteina, povećanju mišićne mase i postizanju najboljih rezultata iz svakog treninga. Konzumiranje aminokiselina razgranatog lanca tokom dana takođe pomaže u sprečavanju katabolizma mišića.Mutant BCAA 9.7 je proizvod baziran na rastvorljivim aminokiselinama koje obezbeđuju 7,2 grama aminokiselina razgranatog lanca po dozi uz 2,5 grama drugih aminokiselina za zaštitu mišićne mase, smanjenje osećaja umora, poboljšanje hidratacije ćelija i početak oporavka što pre koliko je to moguće..Mutant BCAA 9.7 obogaćen je mješavinom od 8 elektrolita za održavanje pravilne hidratacije mišića.Mutant BCAA 9.7 sadrži Bioperine® koji je dokazani i patentirani akcelerator apsorpcije.Nemojte čekati kraj treninga da biste počeli oporavljati mišiće!Mutant BCAA 9.7. Glavne karakteristike:
 • 9,7 grama aminokiselina po porciji.
 • 7,2 grama BCAA po porciji.
 • Odnos 2:1:1 (leucin:izoleucin:valin).
 • 2,5 g mikroniziranih aminokiselina (taurin, glicin, L-glutamin, L-arginin, L-tirozin) po porciji.
 • Brzo apsorbirajuće aminokiseline i visoka biodostupnost zahvaljujući Bioperine®.
 • Elektroliti za održavanje hidratacije.
 • Ne sadrži ugljikohidrate ni masti.
 • Odlična rastvorljivost.
 • Doza 11,6 grama (1 supena kašika).
Mutant BCAA 9.7. Glavni efekti:
 • Održava mišićnu masu izbjegavajući katabolizam.
 • Stimulira sintezu proteina i razvoj mišića.
 • Povećava snagu i snagu mišića.
 • Služi kao izvor energije ako postoji manjak ugljikohidrata.
Mutant BCAA 9.7.
Aminokiseline razgranatog lanca (leucin, izoleucin i valin) smatraju se esencijalnim aminokiselinama i čine skoro trećinu aminokiselina prisutnih u proteinima skeletnih mišića. Dok se većina aminokiselina može koristiti samo kao izvor energije u jetri, aminokiseline razgranatog lanca mogu se koristiti direktno u mišićima, tako da konzumiranje aminokiselina tokom treninga ili takmičenja ima različite prednosti kao što su sprječavanje katabolizma, poboljšanje performansi mišića, pomaganje oporavak i stimulacija sinteze proteina.Mutant BCAA 9.7 se takođe može koristiti prije treninga kako bi se spriječio katabolizam ili nakon njega umjesto proteina nakon treninga, posebno kada je važno unositi što manje ugljikohidrata, kao na primjer tokom perioda definicije.Mutant BCAA 9.7 pruža velike količine BCAA u omjeru 2:1:1 BCAA. Većina studija provedenih uz BCAA suplementaciju koristi omjer 2:1:1 (leucin:izoleucin:valin), što je prirodni omjer u kojem se ove aminokiseline nalaze u životinjskim proteinima, osim toga, zahtjevi za razgranati lanac aminokiseline održavaju isti udio.Druge aminokiseline su takođe dodane Mutant BCAA 9.7 , kao što su:L-glutamin pomaže u oporavku stanica i hidrataciji.
Glicin, aminokiselina koja je uključena u sintezu mnogih molekula kao što su kreatin, kolagen ili antioksidativni enzim glutation. Glicin štiti od razaranja mišića, potiče oslobađanje hormona rasta i poboljšava sposobnost skladištenja glikogena.
Taurin, koji pogoduje sintezi proteina i razvoju mišića, je zaštitnik mišića, ubrzava oporavak i smanjuje rizik od ozljeda, te štiti nervni sistem i imuni sistem.
L-arginin je aminokiselina koja osim što učestvuje u sintezi proteina, dušikovog oksida, kreatina i anaboličkih hormona, učestvuje u liječenju, eliminaciji amonijaka, smanjuje umor i pospješuje oporavak.
L-tirozin, prekursor adrenalina i dopamina koji regulišu raspoloženje.
Mutant BCAA 9.7 sadrži mešavinu od 8 elektrolita koja obezbeđuje 120 mg kombinacije magnezijuma, kalijuma, natrijuma, kalcijuma, hlora i natrijum bikarbonata za održavanje hidratacije.Mutant BCAA 9.7 takođe sadrži Bioperine, ekstrakt crnog bibera koji poboljšava bioraspoloživost sastojaka.Po želji, Mutant BCAA 9.7 se može kombinovati tokom treninga sa ugljikohidratima kao što su dekstroza i maltodekstrini.Mutant BCAA 9.7. Glavni ciljevi:
 • Definicija mišića.
 • Razvoj mišića.
 • Gubitak težine.
 • Čuva mišiće.
 • Poboljšanje treninga.
 • Intenzivniji treninzi.
 • Oporavak mišića.
Ko može imati koristi od Mutant BCAA 9.7?
Sportisti ili fitnes praktičari koji izvode intenzivne, produžene ili visoke i zahtjevne treninge. Sportisti snage i snage, praktičari borilačkih vještina, timskih sportova, sportisti izdržljivosti, itd.
Korisnici teretane i fitness sportisti koji se žele adekvatno oporaviti od treninga, posebno u periodima kada im nije potrebna velika količina ugljikohidrata. Ovo je slučaj za ljude koji žele da povećaju svoje mišiće sporije, ali bez dobijanja masnog tkiva, faza održavanja ili početka sezone. Može se koristiti i za zaštitu mišićne mase između obroka ili prije spavanja.
Opšta populacija koja želi da zaštiti svoju mišićnu masu od uticaja starosti, tretmana mršavljenja itd.Mutant BCAA 9.7. Kako kombinovati.
Sportisti u disciplinama snage ili fitnes sportisti u fazi volumena treba da dopune Mutant BCAA 9.7 nakon treninga sa sastavom ugljikohidrata i proteina koji odgovara njihovim ličnim karakteristikama i njihovom treningu. Proizvod kao što je amilopektin ili dekstroza može se dodati tokom treninga, posebno ako je jako intenzivan ili dugotrajan.Mutant BCAA 9.7 se može kombinovati s drugim proizvodima kao što su kofein i prekursori dušikovog oksida prije treninga, kao i sa drugim sastojcima kao što su kreatin, HMB, alfa lipoična kiselina i još mnogo toga.Kada je cilj povećanje mišićne mase, može biti preporučljivo kombinovati Mutant BCAA 9.7 sa sekvencijalnim proteinima između unosa, proizvodima koji pojačavaju proizvodnju hormona kao što su ZMA, Tribulus terrestris ili složenim prohormonskim proizvodima koji kombinuju različite sastojke.


Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi