ActivLab Vita C 1500mg (20 šumećih tab)

8,00KM

Vitamin C štiti stanice od oksidativnog stresa
Vitamin C pridonosi održavanju normalnog energetskog metabolizma
Vitamin C pridonosi smanjenju umora i umora
Vitamin C pomaže u održavanju normalne psihološke funkcije
Vitamin C pomaže u obnovi smanjenog oblika vitamina E

ACTIVLAB PHARMA Vita C 1500mg – 20tabs

Vitamin C otkriven je 1928. godine. To dugujemo nobelistu Albertu Szent-Györgyiju. Istraživač je otkrio da se većina vitamina C može dobiti iz biljaka. Tamo se javlja u obliku askorbinske kiseline. Ovaj oblik je izuzetno otporan na proces oksidacije. To je navelo istraživača na zaključak da vitamin C pokazuje mogućnost stvaranja zaštite od slobodnih radikala i oksidanata.

S vremenom se pokazalo da se ekstremno velika potražnja za vitaminom C manifestira u mozgu i imunološkom sustavu. Kad smo već kod antioksidanata, nije teško pretpostaviti da ih i sportaši trebaju. Osobe koje pokazuju povećanu tjelesnu aktivnost izložene su slobodnim radikalima. Često se ovdje govori o oksidativnom stresu, koji je stanje oštećenja tkiva viškom toksina. Dolazi do njega kao rezultat gubitka sposobnosti tijela da brzo detoksificira reaktivne vrste kisika.

Također, stalni stres izlaže naše tijelo nakupljanju toksina. Antioksidansi su dizajnirani za kontinuiranu borbu protiv slobodnih radikala koji mogu uzrokovati stvarnu pustoš u tijelu. Konačno, razvijeni su i dodaci koji brzo daju vrijedne vitamine. Jedan od takvih proizvoda je Activlab Pharma VITA C 1500 mg.

VITA C 1500 mg iz Activlab Pharme je dodatak namijenjen obogaćivanju prehrane antioksidantom – vitaminom C. Preporučuje se da se koristi uglavnom u stanjima smanjenog imuniteta tijela (jesensko-zimski period), kao iu stanjima povećane potražnje. za ovaj vitamin. Govorim o starijim ljudima, onima koji su izloženi stresu, onima koji se bave fizičkom aktivnošću i nalaze se u zagađenom okolišu.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi