Kevin Levrone Scatterbrain (270g)

65,00KM

Scatterbrain 2.0 DMAA Kevina Levronea je veoma popularan hardcore Training Booster, koji ne samo da može povećati pumpu, već i fokus enormno. Imate više energije i želje za treningom, a takođe možete postići vrhunske performanse u svom treningu.

US-Hardcore Booster je pogodan za one koji uvek idu svojim granicama u treningu i žele da izvuku najbolje iz sebe i svog tela. Ovaj izuzetno jak Pred-Workout Booster dramatično povećava vašu izdržljivost, pruža laserski oštar fokus i nemilosrdnu energiju i snagu. Vaš trening će biti zaista eksplozivan jer ćete ne samo dobiti hardcore koncentraciju, već i više snage i izdržljivosti.Visoko koncentrovana mešavina aktivnih sastojaka će vam dati apsolutni udarac! Uzeto oko pola sata pre treninga, primetićete prilično brzo koliko je intenzivan i efikasan ovaj DMAA buster.
Pored DMAA, sadrži aminokiseline kao što su beta-alanin, kreatin,kofein, citrulin malat, niacin (vitamin B3) i mnogi drugi aktivni sastojci, koji pored efekata na vaš trening, pozitivno utiču na vaše raspoloženje i poboljšavaju vaš energetski metabolizam.
Prednosti Scatterbrain 2.0 DMAA Kevin Levrone
Dugotrajan efekat zbog hardcore formule sa DMAA
Povećava snagu, performanse i koncentraciju
Za veću mišićnu masu, fokus i pumpu
Intenzivne jedinice za trening bez zatajenja mišića
Eksplozivni udarac i brza akcija
Poboljšava vaskularnost

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi