Kevin Levrone SHABOOM PUMP (384g)

75,00KM


5000Mg Beta Alanine
2000Mg Citrulline Malate
2000Mg Arginine Akg
2000Mg Agmatine Sulfate
400Mg Caffeine
3000Mg Creatine Mix

SHAABOOM PUMPA je stvorena iz jednog jednostavnog razloga: za proizvodnju životinjske energije i nadljudskih mišićnih pumpi za istezanje kože tokom svakog treninga. Ne postoji ništa kao osećaj neverovatnog treninga, kada mišići iznenada počnu da se hvataju u koštac sa krvlju, a vi izgledate kao da nosite dečiju majicu, dok vene počinju da strše kao mapa puta. To su trenuci kao što je ovaj, kada poželiš da možeš samo ublažiti osjećaj. Misija obavljena!
SHAABOOM PUMP je potpuno razvijen mišićni volumizer i hiperaktivni energetski booster, koji vas jednostavno nikada neće iznevjeriti. To je dokazana formula koja je postala pouzdani pratilac bodibilding šampiona i manijaka za vežbanje širom sveta.
Formula SHAABOOM PUMP obogaćena je sa 5000 mg beta-alanina i 2000 mg citrulin malata. Od prvog serviranja bićete pripremljeni za neposrednu balu gvožđa, dok se intenzitet uvlači i tegovi se odjednom osećaju kao igračke za gradnju blokova. The Anti-Lactic Acid Assault – Experience No-boundaries & No-interference from Lactic acid trying to hold you back! 3 oblika kreatin monohidrata SHAABOOM pumpe  Tri-kreatin Malate & Creatine HCl neumorno rade na regeneraciji ATP prodavnica kako bi zadržali vaše energetsko kreisanje i vaš motor napunjen da podigne vaše treninge na potpuno novi nivo. SHAABOOM PUMPA otvara vrata azot oksida i promoviše non-stop talas anaboličkih sastojaka kao što su Agmatine Sulfate & AKG kako bi se maksimizirala hipertrofija mišića unutar treninga i oporavak nakon treninga.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi