TREC BOOGIEMAN/300g/

65,00KM

Trenutno nema na zalihi

Poboljšava rad mišića
Inovativna formula
Smanjuje napor tokom treninga

Boogieman je posebno razvijen za postizanje najboljih performansi. Posebno koncentriran i visoko doziran s ne manje od 15 aktivnih sastojaka, ovaj predvježbanje nije pogodan za slabe.

Pre-workout proizvodi mogu podići vaše vježbanje na sasvim novu razinu. Ne samo da će te povećati svoju snagu i izdržljivost, već ćete povećati i sintezu proteina, ubrzati metabolizam, smanjiti gubitak mišića i stvoriti optimalno hormonalno okruženje za rast mišića.

Pre-workout dodatke mogu koristiti i muškarci i žene. Oni su idealni za početnike kao i za napredne vježbače. Pre-workout suplement imaju brojne pozitivne efekte na ćelije unutar ljudskog tijela, a što su bodybuilderi davno prepoznali i počeli izvlačiti ono najkorisnije iz toga kako bi svoje treninge podigli na stepenicu više. Imaju značajnu ulogu u transportu informacija među ćelijama radeći kao neurotransmiteri, te se posebno mogu pohvaliti sposobnošću da šire vene i krvne sudove, omogućavajući lakši protok krvi.

Osjećaj “mišićne pumpe” nešto je specijalno tokom vježbanja, a imati jaču pumpu, znači imati i jaču volju trenirati duže i jače nego ikad. Ponovo još jedna fenomenalna posljedica pojačanog dotoka krvi u ćelije mišića, koja osim pomenutog kisika u pokidana vlakna istovremeno dostavlja i niz nutrijenata i protuupalnih komponenti, omogućavajući tako mišićima mnogo brži oporavak.

Morate biti vrlo obrezni i ne prekoračiti dnevnu preporučenu dozu, te posebno kod osoba koje imaju srčane probleme može biti i rizično, brojna istraživanja su dokazala da Pre-workout suplementi imaju cijeli niz jako pozitivnih strana od kojih su neke važna uloga u jačanju imunološkog sistema, regulacija smrtnosti i životnog ciklusa ćelija, ali i niz drugih efekata.

Kako ga koristiti?

Pomiješajte jednu mjericu sa 20ml vode i popijte 30 minuta prije treninga.

Pakovanje 300g 

Serviranja 30  

Serviranje 10g

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi