MUTANT MASS (6800g)

185,00KM

-10 različitih izvora bjelančevina
-Svaki izvor proteina svojue prednosti u vremenu apsorpcije
-Sadrži ultra-napredne ugljikohidrate Clean Carb™ s manje šećera -Koristi tvari koje sprječavaju stvaranje potkožnog masnog tkiva -Sadrži formulu obogaćenu s Lipotherm™
- ekskluzivna mješavina nezasićenih masnih kiselina vrhunske kvalitete

Mutant Mass gainer  - jedinstvena formula ugljikohidrata, aminokiselina i proteina za maksimalan rast mišića!

Mutant Mass gainer je došao na tržište i ubrzo postao ultimativni i vodeći gainer. Mutant Mass je jedan od najkompletnijih gainer-a za dobivanje čiste mišićne mase. Dizajniran je za najbrže povećanje mišićne mase i prilagođen svakom metabolizmu! Da, naravno da rastete od gainera, ali od MUTANT Mass-a rastete brže!
U sastavu ćete pronaći visokokvalitetne ugljikohidrate s visokim stupnjem složenosti i izvor korisnih proteina. Svako posluživanje osigurat će vam stalnu opskrbu hranjivim tvarima koje će omogućiti brzi razvoj vaših mišića! Kao da to nije dovoljno, proizvođač se pobrinuo za svaki aspekt - uključujući i okus.
AMINO-G ™ Glutamin Peptidna komponenta - ova komponenta daje vrhunski sastav enzimom vezanog peptida povezanog s glutaminom, koji maksimizira obim mišićne stanice i poboljšava regeneraciju mišića.           
CLEAN-CARB ™ Pro-Glycogen komponenta - smjesa ugljikohidrata s niskim glikemijskim indeksom uz Vextargo - najvećom česticom saharida koja se nalazi u ovoj vrsti dodataka. Što je saharidna čestica veća, to brže napušta želudac i bolje nadopunjuje zalihe glikogena - tvari, koja je glavni izvor energije. što su zalihe glikogena veće, to intenzivniji može biti trening. Nitko još nije izmislio veću česticu saharida nego Vextrago.
LIPOTHERMTM Sport Oil komponenta - jedinstvena kombinacija kvalitetnih masti (uključujući MCT, CLA i lanenog ulja) za poticanje rasta mišićne mase te smanjenje stvaranja masnih naslaga.          
INTRASORB-5™ Calorie Impact komponenta - sadrži kompleks glutena i Insu-Drive ™ Complex (Cinnulin-PF® patentirani vodeni ekstrakt cimeta) koji povećava učinkovitost inzulina i probavnog sustava, što poboljšava unos hranjivih tvari u mišiće.
Mutant Mass gainer i prednosti:
  • 10 različitih izvora bjelančevina
  • svaki izvor proteina svojue prednosti u vremenu apsorpcije
  • sadrži ultra-napredne ugljikohidrate Clean Carb™ s manje šećera
  • koristi tvari koje sprječavaju stvaranje potkožnog masnog tkiva
  • sadrži formulu obogaćenu s Lipotherm™ - ekskluzivna mješavina nezasićenih masnih kiselina vrhunske kvalitete (MCT, CLA i laneno ulje)
  • svaka doza sadrži 52g proteina
  • odlični okusi
Način upotrebe:
Pomiješati 720-960 ml hladne vode s 4 mjerice mass gainera. Dobro promiješati 20-30 sekundi i popiti 2 x dnevno. 
Preporučena dnevna doza:
Popiti 2 puta dnevno 4 mjerice gainera pomiješanog s vodom.
Upozorenja:
Dodatak prehrani. Proizvod je namijenjen zdravim odraslim osobama, starijima od 18 godina. Proizvod ne služi kao zamjena za raznovrsnu prehranu. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se posavjetovati s liječnikom prije upotrebe. Nemojte koristiti, ako je ambalaža otvorena ili oštećena. 
Uvjeti čuvanja:
Čuvati izvan dohvata male djece, na suhom i hladnom mjestu.

 

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi