IRONFLEX GREEN TEA (100tab)

30,00KM

Promoviše metabolizam
Snižava nivo holesterola, tonizira i poboljšava raspoloženje
Poboljšava mentalne performanse
Poboljšava fizičko zdravlje
Podržava imuni sistem

Zeleni čaj - dodatak za mršavljenje
Zeleni čaj je najzdravije piće na svijetu. Prije svega je izvor antioksidansa i nutrijenata koji pozitivno djeluju na tijelo. IronFlex Green Tea dodatak prehrani je koncentrirani ekstrakt zelenog čaja u prikladnom obliku tableta, od kojih svaka sadrži čak 1000 mg ekstrakta zelenog čaja.

Koliko je duga lista zdravstvenih prednosti zelenog čaja?

Zeleni čaj je moćan antioksidans koji koristi ljudskom zdravlju. Štiti od štetnog djelovanja slobodnih radikala i od oksidativnog oštećenja stanica. Utiče na rad krvožilnog sistema, na pravilan nivo šećera u krvi i pomaže u održavanju pravilnog nivoa holesterola. Takođe doprinosi psihičkom i fizičkom jačanju organizma. Pomaže u jačanju i održavanju zdravih kostiju i poboljšava raspoloženje.

Zeleni čaj pomaže u kontroli težine, podržava metabolizam i pomaže u smanjenju apetita. Ekstrakt zelenog čaja pomaže u povećanju metabolizma masti, zahvaljujući čemu vam omogućava održavanje lijepe figure. Kao dodatak za mršavljenje, posebno se preporučuje osobama koje preferiraju blage biljne proizvode.
SASTOJCI:
Ekstrakt zelenog čaja, punila: kalcijum fosfat, mikrokristalna celuloza, sredstva protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, silicijum dioksid.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU:
Stručnjaci IronFlex savjetuju uzimanje 1 porcije (1 tableta) jednom dnevno uz hranu.
UPOZORENJE
Tokom trudnoće i dojenja konsultujte ljekara. Čuvati van domašaja djece. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi