GASPARI ZM-COMPLEX (90caps)

40,00KM

 450 miligrama magnezijuma po obroku

 200% dnevna vrijednost cinka po 3 kapsule

 Sadrži vitamin B6

Kapsule koje se lako gutaju


Jedna od vremenski testiranih i dokazanih formula suplemenata sada je dostupna od Gaspari Nutrition!
ZM-COMPLEX se dokazao kao najbolja opcija za spavanje i oporavak više od dvije decenije, zahvaljujući uključivanju moćnih vitamina i minerala poput cinka, magnezija i vitamina B6. Sportisti mogu iscrpiti nivoe ovih spojeva mnogo brže od prosječne osobe, što može uzrokovati smanjenje sinteze mišićnih proteina i kvaliteta sna. Koristeći Gaspari Nutrition ZM-COMPLEX, garantujete da imate optimalne nivoe vitamina i minerala koji su neophodni da biste bili u svom najboljem izdanju,svaki dan.


Magnezijum je mineral koji ima dosta namjena i može se koristiti za prevenciju i liječenja nekoliko različitih stanja. Kao mineral koji igra jako važnu ulogu u različitim funkcijama organizma jako je bitno da ga svakodnevno unosimo što kroz hranu ili različite suplemente koji su danas lako dostupni.


Cink je esencijalni mineral koji je prirodno prisutan u određenoj vrsti hrane, takođe je dostupan i kao dijetetski dodatak ishrani. Cink je nutrijent koji je izuzetno neophodan ljudima da održe svoje zdravlje, i uključen je u brojne aspekte ćelijskog metabolizma. Cink se nalazi u ćelijama širom tela i pomaže imunološkom sistemu da izbegne invaziju bakterija i virusa. Takođe je veoma važan u sintezi proteina, zarastanju rana, i deobi ćelija, kao i u stvaranju genetskog materijala u svim ćelijama. Tokom trudnoće i u detinjstvu, cink je potreban za pravilan razvoj tela, neophodan je i za formiranje osećaja ukusa i mirisa. Dnevni unos cinka je potreban za održavanje stabilnog stanja jer telo nema specijalizovani sistem za skladištenje cinka.

Pakovanje 90 kapsula
Serviranja 30
Serviranje 3 kapsule

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi