UNS COLLAGEN (90tabs) KOLAGEN

28,00KM

Karakteristike:
-3 g kolagena hidrolizata po porciji.
-Izvor biološki aktivnih peptida.
-Visoka bioraspoloživost i probavljivost.

UNS COLLAGEN je specijalni dodatak ishrani u tabletama. Sadrži koncentriranu dozu kolagen hidrolizata, koji pospješuje regeneraciju i pravilno funkcioniranje koštanozglobnog sistema. Posvećen aktivnim ljudima fizički izloženim preopterećenjima i stresu, traume organa i zglobova kao profilaksa degenerativnih promjena.
Kolagen je glavni protein vezivnog tkiva, a suplementacija može igrati važnu ulogu na putu za održavanje zdravlja zglobova. Dokazano je da konzumiranje kolagena doprinosi oporavku povrijeđenih područja.

Proizvodnja kolagena UNS visoke kvalitete, je modifikovan kontroliranom enzimske hidrolize. Ovaj proces daje proizvod visoke vrijednosti funkcionalan, a povećana je i bioraspoloživost prisustvom biološki aktivnih peptida. Oni predstavljaju mješavinu različitih dužina lanca aminokiselina, koji kada se proguta, može komunicirati sa receptorima u tijelu, koji kontroliraju mnoge fiziološke procese.

Kao što je prikazano u brojnim studijama, kolagen peptidi koji se sastoji od hidrolizata aktivno smanjiti percepciju boli kod bolesnika s osteoporozom i reumatizma, utiče istovremeno poboljšati fitness, mobilnost i regeneraciju zglobova. Klinička ispitivanja su pokazale svoje efekte na stimulaciju mineralizacije, povećanje gustoće kostiju.
Upustvo za upotrebu:
Jedano serviranje (3 tablete) progutati sa malo vode. Uzimati ujutro, prije obroka. Nemojte prekoračiti preporučene doze za potrošnju.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi