Akcija!
UNS GABA Plus (90tab)

UNS GABA Plus (90tab)

26,00KM

30,00KM

Karakteristike:
-750 mg GABA i 1.000 mcg melatonina po serviranju.
-Pospješuje spavanje i regeneraciju tokom noći.
-Aktivno poboljšanje kvaliteta sna.

UNS GABA PLUS - je specijalni dodatak ishrani u tabletama. Sadrži koncentrirane doze gama-aminobuterne kiseline (GABA) dopunjene melatoninom. Podržavajući prirodne mehanizme odgovorne za normalan proces spavanja pomaže organizmu za održavanje ravnoteže i efikasnu regeneraciju.

GABA je spoj nastao od strane profesionalaca koji se koriste kako bi ubrzao anaboličku regeneraciju intenzivnog mišićnog napora. Ova supstanca ima mnoge pozitivne karakteristike koje utječu na strukturu i funkciju mišića. GABA stimulira proizvodnju hormona rasta, koji kroz svoju akciju povećanja transporta aminokiselina dovodi do sinteze mišićnih vlakana.

Kao jedan od glavnih neurotransmitera, smanjuje razdražljivost djeluje opuštajuće, opuštanje i poboljšanje koncentracije. GABA vam pomaže da zaspite, opušta i smiruje. Uzeti prije odlaska u krevet utiče na san brže i poboljšava kvalitetu sna. Jer tijelo luči određene hormone, uglavnom noću, korištenje GABA doprinosi bržoj i efikasnijoj regeneraciji nakon treninga.

Poboljšana funkcionalnim dodatakom melatonina. Ovaj hormon koji luči epifiza je odgovoran za reguliranje biološkog ritma i pravi san će biti dublji i puniji a regeneracija efikasnija. Melatonin je moćan antioksidant koji je oružje istovremeno ćelije organizma od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima.

Upustvo za upotrebu:
Jedna doza(jedna tableta) progutati prije spavanja sa vodom.
Nemojte prekoračiti preporučene doze.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi