UNS FLEX VIT 22serv. (450g)

35,00KM

Trenutno nema na zalihi

Karakteristike:
-Sadrži sastojke koji pozitivno utiču na razvoj i regeneraciju zglobova, kostiju, kože i noktiju.
-Sa dodtakom vitamina B i vitaminom C i E.
-Ne sadrži boje.
-Senzacionalnog okusa.


FLEX VIT je proizvod sastavljen da dopuni ljudsko tijelo sastojcima koji omogućavaju regeneraciju zglobova i imaju pozitivan efekat na kosti, zglobove, kožu i nokte.

Želatina sadržana u proizvodu u obliku hidrolizata je kombinacija proteina i peptida koji pozitivno utiču na razvoj i regeneraciju kostiju, zglobova, kože i noktiju. Prisustvo kolagena u njegovom sastavu dovodi do toga da se često preporučuje za starije ljude čije tijelo više ne proizvodi dovoljno kolagena.

Dodavanje glukozamin sulfata dopunjenog u MSM i hondroitin sulfatu smanjuje uticaj na degeneraciju hrskavica tokom obavljanja različitih sportskih aktivnosti.
Dopunjavanjem proizvoda ekstraktom tamjana koji proizvodi smol naravno podržava spojeve i kosti.
Vitamini iz grupe B, a naročito B1, B6, B12 pomažu u pravilnom funkcionisanju nervnog sistema i održavanju normalnih psiholoških funkcija. Vitamin C na prirodan način pomaže u pravilnom funkcionisanju imunološkog sistema, a dodavanje vitamina E pomaže zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

FLEX VIT - dijetetski dodatak u obliku praha.
Sadrži zaslađivač, ne sadrži boje.

Upustvo za upotrebu:
Serviranje - 20 g (2 mjerice) rastvoriti u 200 ml vode. Sačekajte proizvod u gelu i dobijete blago želatinsku konzistenciju. Konzumirati odmah nakon pripreme. 

Namijenjen sportistima i ljudima koji su izloženi preopterećenju vježbama, povredama organa kretanja i zglobova. Proizvod se preporučuje za svakodnevnu upotrebu.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi