Hiro.Lab PRO Flex Powder 400g

55,00KM

Poboljšava pokretljivost i fleksibilnost zglobova
Smanjuje rizik od povreda
Jača hrskavice i zglobove
Pomaže u regeneraciji
Prah koji se lako miješa i konzumira

Intenzivni trening izdržljivosti ili snage iscrpljuje vaše zglobove i tetive. Tražite li sveobuhvatnu zaštitu vaših zglobova? Trebate li moderan dodatak sa više sastojaka za sportiste?
Višekomponentni Pro Flex Hiro.Lab je rješenje za vas!!
Pro Flex sadrži aktivne sastojke koji pružaju sveobuhvatnu podršku vašim zglobovima: hidrolizirani kolagen, MSM, glukozamin i esencijalne vitamine.
Aktivni sastojci za jake zglobove

Suplementi sa dodatkom kolagenskih peptida efikasno poboljšavaju elastičnost kože, smanjuju bore i minimiziraju celulit. Istraživanja također potvrđuju njihovu upotrebu za smanjenje nelagode i ukočenosti u zglobovima.
L-prolin igra posebno važnu ulogu u proizvodnji kolagena, koji je ključna komponenta kože, hrskavice i kostiju. Takođe je prekursor hidroksiprolina, koji obnavlja kožu i utiče na zdravlje lokomotornog sistema. L-prolin djeluje u sinergiji sa peptidima kolagena.
MSM se koristi medicinski za ublažavanje boli i upale koje se mogu javiti nakon vježbanja. Takođe poboljšava sposobnost da budete fizički aktivni. Djelovanje MSM-a efikasno je dopunjeno glukozaminom.
Glukozamin je prirodna supstanca koja se nalazi u hrskavici. Uglavnom se koristi za ublažavanje bolova u zglobovima. Podržava regeneraciju i rekonstrukciju hrskavice. Glukozamin je mnogo puta testiran u tom pogledu, što ga čini savršenim za liječenje i prevenciju problema sa lokomotornim sistemom.

Pro Flex
Regenerira, štiti, a može imati i protuupalno i analgetsko djelovanje. Osim toga, sprječava slabljenje zglobova i tetiva.
Preporučuje se kao dodatak za podršku pri fizičkom preopterećenju organizma

Sadrži glukozamin, metilsulfonilmetan (MSM), L-prolin i kolagen hidrolizat, koje su najvažnije supstance koje se koriste za zaštitu i regeneraciju zglobova, tetiva i kostiju
Dodatak obogaćen vitaminom C, magnezijumom i vitaminom B6, koji podržavaju djelovanje navedenih sastojaka
Pro Flex - sastojci
Sastojci: hidrolizirani kolagen, maltodekstrin, dekstroza, l-prolin, glukozamin sulfat (školjke) 65% glukozamin, MSM (metilsulfonilmetan), vitamin C (L-askorbinska kiselina), magnezij (magnezijum citrat), vitamin B6 (pirido)x regulator kiselosti - jabučna kiselina, stabilizator - bagrem, aroma, zaslađivač - sukraloza.

Upustvo za upotrebu:
1 porciju od 20 g (1 mjerica) otopiti u 300 ml vode ili soka. Konzumirajte jednom dnevno. Ako postoji veća potreba, npr. tokom rehabilitacije, nakon povreda, povećajte potrošnju proizvoda na dvije porcije dnevno, odnosno 40g.

Pakovanje:400g
Serviranje:20g/40g (zavisno od potrebe)
Serviranja:20/10

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi