UNS COLLAGEN 450g (75serv.)

35,00KM

4,7 grama kolagena iz 2 izvora
Sadrži kolagen hidrolizat i kolagen iz domaće govedine
Izvor biološki aktivnih peptida
Visoka bioraspoloživost i probavljivost

COLLAGEN - dodatak prehrani u prahu, sastav dva oblika kolagena: matični i hidrolizirani, obogaćeni bioflavonoidima vitamina C, kvercetina i citrusa.

Dizajniran posebno za sportaše i ljude koji su izloženi prekomjernom opterećenju, mišićno-koštanim ozljedama i zglobovima. Preporučuje se za svakodnevnu upotrebu. Dodavanje kolagena u sastav znači da se proizvod često preporučuje starijim osobama, čije tijelo više ne proizvodi dovoljno kolagenskih vlakana. Vitamin C sadržan u proizvodu pomaže u održavanju ispravnog funkcioniranja imunološkog sustava za vrijeme i nakon intenzivnih fizičkih vježbi. Pomaže u pravilnoj proizvodnji kolagena da osigura pravilno funkcioniranje krvnih žila, kostiju, hrskavice. Pomaže u smanjenju umora i umora te u održavanju normalnog metabolizma energije.

Proizvod je dodatno obogaćen bioflavonoidima citrusa koji pomažu u održavanju kondicije i dobrog zdravlja te kvercetinom koji pokazuju vrlo poželjno i sveobuhvatno djelovanje. U stanju je poboljšati dobrobit, ali ima i zdravstvene učinke. Kvercetin kao sastojak prirodnog podrijetla djeluje kao antioksidans kao prirodni antioksidans.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi