YAMAMOTO ULTRA WHEY COMPLEX 2kg

120,00KM

Proteini sirutke imaju visoku biološku vrijednost, brzo se apsorbiraju i prirodno sadrže aminokiseline razgranatog lanca (BCAA).
Yamamoto® Nutrition Ultra Whey COMPLEX NE sadrži kolagen ili druge elemente koji mijenjaju kvalitetu ili biološku vrijednost proizvoda.

Yamamoto® Nutrition predstavlja Ultra Whey COMPLEX.

Yamamoto® Nutrition Ultra Whey COMPLEX je dijetetski dodatak napravljen od proteina sirutke sa trenutno topljivim vitaminom B6, koji se preporučuje sportistima.
Proteini doprinose rastu i održavanju mišićne mase, dok se vitamin B6 bori protiv umora.

Yamamoto® Nutrition Ultra Whey COMPLEX sadrži protein iz sirutke koji se dobija koncentracijom i izolacijom pomoću unakrsne ultrafiltracije i mikrofiltracije Volactive® Ultra Whey XP Quality. Omjer 50% izolat Volactive® Ultra Whey XP 50% koncentrat Volactive® Ultra Whey 80.
Ultra Whey COMPLEX® je idealan za svakoga ko traži alternativni izvor proteina koji će pospješiti rast i održavanje mišićne mase i za sve one koji traže odlične okuse

Nema prisustva zagađujućih elemenata među sastojcima navedenim na etiketi kao što su: palmino ulje, maltodekstrin, ksantan guma, karagenan ili aminokiseline slobodnog oblika.

Mikrofiltracija je najskuplji proces od svih onih koji se koriste za izolaciju proteinskih dodataka na bazi proteina sirutke, ali je i najbolji u očuvanju integriteta i prisustva bioaktivnih proteinskih frakcija koje određuju kvalitet proteina.
Sirutka dobijena u prvoj fazi obrade ultrafiltracijom provodi se aparatom koji, koristeći sustav membranskog filtera, nastavlja daljnju progresivnu filtraciju kroz koju se uklanjaju druge neželjene čestice, uključujući minerale, lipide i laktozu.
Mikrofiltrirani proteini su 99% nedenaturirani i zadržavaju sve važne bioaktivne peptidne frakcije nedenaturirane surutke.

Yamamoto® Nutrition Ultra Whey COMPLEX ima sadržaj proteina od 79% za aromu vanilije i 75% za aromu čokolade.

PAKOVANJE: 2kg
SERVIRANJE:30g
SERVIRANJA:66

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi