UNS WPC 80 (700g)

35,00KM

WPC 80 - je najkvalitetniji dodatak proteinima, zasnovan na koncentratu proteina sirutke poljskog porijekla, koji će svojim ukusom oduševiti najzahtjevnija nepca. Zahvaljujući savršeno sastavljenom receptu, okus ovog proteina dugo će vam ostati u sjećanju.

UNS SUPPLEMENTS pripremio je čak 10 izuzetno zanimljivih varijanti ukusa i prirodnog ukusa za ljude koji traže 100% čistu sirutku.

U sastavu WPC 80 nećete naći punila. Proizvod je potpuno bez biljnih proteina! Ne sadrži gluten, soju, boje ili jeftina zaslađivača. Čak 98% sastava izrađeno je od koncentrata proteina sirutke u trenutnoj verziji, što garantuje laku pripremu shake-a i nadopunjuje zahtjevnu prehranu s korisnim proteinima.

Proteini doprinose rastu čiste mišićne mase i pomažu u održavanju te podržavaju održavanje zdravih kostiju.

Svaka porcija sadrži gotovo 24 g proteina, koji imaju vrlo dobar aminokiselinski profil sličan standardnom. WPC 80 uređaj je savršen za ljude koji treniraju rekreativno i profesionalno.

1. U procesu sam smanjenja, hoće li ovaj proizvod biti dobar izbor?

Da, to je kec od 10! Regenerator sa visokim udjelom proteina koristan je tijekom smanjenja. Međutim, kada kupujete proteine, vrijedi obratiti pažnju na količinu ugljikohidrata i masti, koji su često neprijatelj mršavljenja. WPC 80 sadrži samo 2 g masti i 1 g šećera u svakoj porciji.
Pravilno uravnotežena prehrana u kombinaciji s tjelesnom aktivnošću ključ je gubitka kilograma. Još jedan plus koji nastaje konzumiranjem proteina dok gubite kilograme je osjećaj sitosti i zadovoljenje želje da se pojede „nešto slatko“.

2. Koliko proteina vrijedi koristiti?

Danju je tijelu potrebno oko 1-2 g proteina na 1 kg tjelesne težine, ovisno o spolu, dobi, tjelesnoj aktivnosti i zdravlju.

3. Proteini prije ili poslije treninga?

Proteinski dodatak treba koristiti prije i poslije treninga. Međutim, morate imati na umu da na trening ne idete "punog želuca". Preporučuje se da se posljednji obrok pojede 2 sata prije planirane fizičke aktivnosti. Obrnuto je za unos proteina nakon treninga. Vrijedno je dopuniti protein do 20-30 minuta nakon treninga.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi