UNS ECONO 3.6kg

100,00KM

Trenutno nema na zalihi

Dva pakovanja po cijeni od 100 KM
21 grama proteina po serviranju.

Impresivan anabolički potencijal.
Visok sadržaj glutamina i BCAA.
Vrlo visoka probavljivost i bioraspoloživost.

Dva pakovanja po cijeni od 100 KM

UNS ECONO
je profesionalni dodatak ishrani, za posebne prehrambene svrhe. Econo je visoko kvalitetni koncentrat proteina sirutke, posebno dobrog ukusa. Njegov recept je nastao u cilju zadovoljenja potreba orzanizma za proteinom tokom intenzivne fizičke aktivnosti, naročito za sportaše.

Visoka nutritivna vrijednost UNS ECONO uglavnom određuje sastav aminokiselina, i iznad svega visokog sadržaja razgranatog lanca aminokiselina (BCAA), koji ne samo da sprječava katabolizam, nego i stimulira sintezu proteina u mišićima.

UNS ECONO ne sadrži biljne proteine, šećer, ili aspartam.

ECono uključuje obavljanje jake biološke funkcije - Najvredniji protein iz sirutke beta-laktoglobulin, alfa-laktalbumin, serum albumin, laktoferin i lizozim. Probavu proteina proizvedenih na ovaj način je najlakša. Biološki aktivni peptidi koji su u interakciji s receptorima organizma, utiču na mnoge metaboličke procese.

Brojna istraživanja su potvrdila da potrošnja proteina sirutke utiče na proizvodnju vrijednih spojeva - glutation. To je glavni element odbrane ćelija od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima koji nastaju iz teške vježbe. On štiti stanične membrane, DNA i proteina tijela od oksidativnog stresa.
Upustvo za upotrebu:


Pomješajte 1 porciju (30g = 1,5 mjerice) u 200ml vode, ili nemasnog mlijeka.
Konzumirati odmah nakon mješanja. Uzimati 1-3 puta na dan.
U dane sa treningom - odmah poslije treninga i između obroka.
U danima bez treninga - između obroka.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi