Akcija!
PAKET ZA MIŠIĆNU MASU

PAKET ZA MIŠIĆNU MASU

150,00KM

230,00KM

-UNS ISO WHEY (2,2kg)
-UNS MONO KREATIN SA OKUSOM (600g)
-UNS BCAA 2:1:1 (250g)
-UNS THERM PUMP (30 DOZA)

PAKET ZA IZGRADNJU ČISTE MIŠIĆNE MASE I SNAGE !!

ISO WHEY je dijetetski dodatak, mješavina izolata (WPI) i koncentrata (WPC) whey proteina.

Sirovi proteini su najvredniji izvor proteina za ljudsko tijelo. Kao rezultat varenja, tzv. biološki aktivni peptidi koji komuniciraju s receptorima tijela, utiču na mnoge metaboličke procese.
Od svih proteina, oni imaju jedan od najviših pokazatelja tzv. efikasnost uzimanja proteina, pokazujući njihovu nevjerovatnu, ali prije svega stvarnu efikasnost u izgradnji mišićnog tkiva.
Konzumiranje proteina surutke utiče na proizvodnju vrijednog sastojka - glutationa.To je glavni element koji ima antioksidativna svojstva.
UNS MONO KREATIN sa okusom je kvalitetan dodatak prehrani, baziran na temelju aktivnosti čistog kreatin monohidrata i dizajniran je za sportaša da maksimalizira povećavanje mišićne masu,  snage i izdržljivosti! To je vrlo popularan i dokazan proizvod ugodnog i osvježavajućeg okusa. 100% legalan i siguran, zahvaljujući visokom anaboličkom potencijalu ovaj proizvod je najbolji izbor  među sportašima  koji vježbaju borilačke vještine i drugim sportovima.

UNS BCAA INSTANT EXTREME je dijetski suplement visoke razgradivosti u vodi, koja rezultira iz koncentrisane veze razgranatog lanca aminokiselina (BCAA) - L-leucin, L-izoleucin i L-valin u omjeru 2:1:1, u kojoj koncentracija iznosi čak 90%. Ova formula je dizajnirana za sportiste za povećanje čiste mišićne mase i snage skeletnih mišića, ali također efikasno ubrzava oporavak nakon treninga.U ljudskom tijelu, BCAA se javlja prvenstveno u mišićnom tkivu, gdje one čine više od 35% ukupne težine. Njihov kombinovani učinak anaboličkih efektivnosti podstiče rast mišića. Osim toga, one služe kao izvor energije za rad mišića u slučaju nedostatka glikogena u mišićima.


THERM PUMP - je visokokvalitetni praškasti dijetetski dodatak razvijen za sportiste i fizički aktivne ljude fokusirane na visoku efikasnost pred trening suplementima i gubitak masti.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi