UNS TRIBULUS EXTREME (60tab)

31,00KM

Karakterisitke:
-Maksimalno koncentriran ekstrakt 90% saponina.
-Jaka stimulaciju endogenih testosterona.
-Povećava libido.
-Povećava snagu i volju tokom vježbanja,
-Štiti jetru i pospješuje detoksikaciju.

UNS Tribulus EXTREME je specijalni dodatak ishrani, baziran na koncentriranom 90% ekstrakta iz Tribulus Terrestris biljke, u tabletama, koji je izvor steroidnih saponina i biljnih polifenola, koji naravno pospješujuu procese za stimulaciju i jačanje organizma. Dodatak je posvećen specijalno za muškarce, a posebno sportiste.

Ekstrakt Tribulus Terrestris povećava slobodan nivo testosterona i stimuliše oslobađanje hormona glikoprotein. Kao rezultat toga, on poboljšava zadržavanje dušika, sintezu proteina, stimulira rast mišića, povećava broj crvenih krvnih zrnaca i povećava fizičku snagu.

Aktivnost pro-hormona Tribulus Terrestris zavisi od doze i steroidskog saponinskog sadržaja. Saponini povećavaju nivo prirodnog endogenog testosterona, dok blokiraju androgene receptore, čime se jača anabolička aktivnost.

Ekstrakt Tribulus Terrestris učestvuje u smanjenju razine triglicerida i holesterola u krvi. Djeluje kao antidijabetički agent i smanjuje patološki povišen krvni pritisak. Saponini su sposobni za vezivanje toksina i povećanje diureze koje povećava izbacivanje toksina iz urina, i stoga često se koristi u liječenju detoksikacije.

Upustvo za upotrebu:

Uzimati jednu tabletu dnevno, najbolje na prazan stomak.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi