UNS IRON PLUS (ŻELJEZO) 90 kaps.

15,00KM

Trenutno nema na zalihi


Karakteristike:
-Dodatak prehrani u obliku kapsula.
-Pomaže ispravnom funkcionisanju krvi .
-Pomaže ispravnom funkcionisanju hematopoetskog sistema.

IRON PLUS - Sadrži željezo u kompleksu s folatom i vitaminima C i B12. Preporučuje se osobama koji su izloženi intenzivnim naporima i preporučuje se pri korištenju terapije sa simptomima anemije.

Sastav IRON PLUS -a je optimalan, pri čemu pažljivo odabrani vitamini i minerali imaju pozitivan učinak na ljudsko tijelo, jer:

Željezo je odgovorano za vezanje molekula kisika kroz hemoglobin i transport kisika kroz krv iz pluća u sva tkiva i organe tijela. Željezo sudjeluje u hematopoetskim procesima, uvjetuje ispravno funkcioniranje koštane srži, potrebno je za brojne endogene sinteze, podupire imunitet tijela, olakšava uklanjanje toksičnih tvari jetre. To utječe na pravilno funkcioniranje živčanog sistema.

- Vitamin C održava odgovarajuću razinu T limfocita, koji su odgovorni za pravilno funkcioniranje imunološkog sustava. To je snažan antioksidans koji pospješuje prirodnu obranu tijela. Aktivira djelovanje mnogih enzima, olakšava asimilaciju željeza, utječe na sintezu kortikosteroida i nekih neurotransmitera. Održava normalno stanje vezivnog tkiva, sudjelujući u procesu sinteze kolagena. Pozitivno utječe na stanje kože, zubnog mesa i zuba. Olakšava proces ozdravljenja rana. Pospješuje ispravno funkcioniranje živčanog sistema.

- Vitamin B12 reguliše procese proizvodnje eritrocita u tijelu koji su odgovorni za proces prijenosa kisika. To je vrlo važan koenzim koji je uključen u metilaciju homocisteina na metionin, pretvorbu metilmalonil-CoA u sukcinil-CoA, koji su važne reakcije ugljikohidratne transformacije proteina i masti. Omogućuje sintezu nukleinskih kiselina u stanicama, utječe na regulaciju živčanog sistema, sudjeluje u stvaranju mijelinskih ovojnica koji štite živčane stanice i u biosintezi neurotransmitera.

Upustvo za upotrebu:
Konzumirajte - 1 kapsulu s puno vode. Koristite jednom dnevno, ujutro prije jela.

90 serviranja

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi