Akcija!
BERBERIS 500 (90tab)

UNS BERBERIS 500 Extract (90tab)

20,30KM

29,00KM

Karakteristike:
-Bogatstvo vitamina,
-Ubrzava metabolizam,
-Pospješuje koncentraciju.

Proizvod se preporučuje u slučaju probavnih poremećaja i nedostatka apetita. Ima antioksidativna svojstva. Infuzije i dekocije iz listova potiču izlučivanje probavnih sokova. Kora i korijenje imaju svojstva antibiotika, sadrže izokinolinske alkaloide. Suho voće koristi se kao dodatak čaju, što povećava ukupni imunitet.

Barberry - također poznat da raste u šumama, šikarama i parkovima gotovo u cijeloj Europi.

Bobice od žutika sadrže, među ostalima alkaloide, organske kiseline, pektine, šećere, mineralne soli, beta-karoten i vitamine, uključujući i većinu vitamina C, što se naziva "poljskim limunom" ili "limunom Sjevera". Između ostalog, zbog toga su vitaminizirajući agens koji povećava otpor tijela tokom hladnoće zahvaljujući sadržaju vitamina C. Preporučuje se korištenje plodova žutika u probavnim tegobama, posebice kod problema s probavnim smetnjama jer potiču izlučivanje želučanih kiselina. U prirodnoj medicini se također koriste za upalu žučnih kanala i žučnih kamenaca jer podupiru izlučivanje žuči.

Barberry za umirivanje
Idealan za ljude koji su pod stresom, emocionalni ili imaju problema sa snom. Berberys pozitivno utječe na raspoloženje i koncentraciju.

Barberry protiv krvarenja

Barberry je bogat vitaminima C, E i P (rutin) i karotenoidima, stoga djeluje protiv oticanja, smanjuje propusnost krvnih žila i sprječava krvarenje, među ostalima i desni.

Žitarice za mršavljenje

Izgaranje žitarice poboljšava metabolizam, stimulira izlučivanje probavnih sokova i ima diuretski učinak, a također i malo laksativ. Stoga ih ponekad možete konzumirati tijekom liječenja mršavljenjem.

Upustvo za upotrebu:
Seviranje od 1 tablete konzumirati s puno vode. Koristite jednom dnevno.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi