UNS ACAI 500 extract (90tab)

21,00KM

Karakteristike:

-Pospješuje imunološke procese,
-Utječe na zdravlje očiju zbog visokog sadržaja karotenoida,
-Ima pozitivan učinak na stanje kože,
-Uzrokuje osjećaj punine, možete ograničiti količinu konzumiranih kalorija, pospješuje proces mršavljenja.

ACAI 500 - je dodatak prehrani u obliku tableta, koji sadrži koncentrirani ekstrakt (12: 1) Acai bobica, s izuzetno visokim sadržajem mikronutrijenta, antioksidansa i omega kiselina.

Preporučuje se osobama koje se brinu za svoje zdravlje, za osobe koje su fizički aktivne.


Acai bobice nazvane "tajnom dugovječnosti" su među relativno nedavno otkrivenim "blagom amazonskih šuma". Neobična svojstva plodova generacijama su cijenjena od strane autohtonih stanovnika Amazone. Zbog visoke nutritivne vrijednosti bobica, mogli bi tvrditi da postoje od razdoblja kada je Acai bio jedini izvor hrane.


Acai bobice sadrže čak 60% mononezasićene masne kiseline (uključujući 52% oleinske kiseline) i 11% polinezasićenih masnih kiselina (uključujući 12% linolensku kiselinu). Udio nezasićenih masnih kiselina je više od 28%. Plod je bogat vitaminima topivim masnim tkivom (a i E) i vitaminima B skupine, kao i mineralima (magnezij, cink, selen, silikon, molibden). Proteini prisutni u Acai imaju visoku biološku vrijednost, jer sadrže sve esencijalne aminokiseline potrebne za pravilno funkcionisanje tijela, u preporučenim omjerima. Sadržaj dijetalnih vlakana je visok u odnosu na niski sadržaj jednostavnih šećera.

Aktivnost acai bobica rezultat je visokog sadržaja antioksidativnih tvari, što utječe na njihov visoki antioksidativni potencijal, tj. Sposobnost uklanjanja slobodnih radikala iz tijela, koji su uzrok civilizacijskih bolesti i glavni razlog starenja tijela. Indeks indeksa ORAC (kisik radikalna apsorbancija) koristi se za određivanje antioksidacijskog potencijala organskih spojeva koji odražava sposobnost apsorbiranja reaktivnih kisikovih vrsta antioksidansima, inače poznatim kao antioksidacijski kapacitet. ORAC vrijednost određenog produkta izravno je proporcionalna sadržaju polifenola. Na primjer, vrijednost ORAC-a za borovnice je 4.200, trešnje 2100, kupine 5100, i za acai bobice do 18.400. Zbog visokog antioksidacijskog potencijala, acai bobice su izvrstan "čistač" slobodnih radikala iz tijela.


Upustvo za upotrebu:

Popiti 1 tabletu, sa 250ml vode, neposredno prije spavanja.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi