BLADE KIKIRIKI PUTER 300g

16,00KM


Karakteristike:
-100% prženi kikiriki,
-Visok udio dodatog proteina i vlakana ,
-Bez dodate soli, šećera, palminog ulja ,
-Bez dodatih konzervanasa,
-Prirodni visokokalorijski izvor hrane.

BLADE KIKIRIKI PUTER je napravljen od čistog pečenog kikirikija sa dodatnim proteinima bez dodatog šećera. Proteini doprinose rastu mišićne mase i održavanju mišićne mase. Blade kikiriki maslac je savršen izbor za sve koji žele dopuniti svoju ishranu s užinom.
Kikiriki je prirodni je izvor proteina, ugljenih hidrata i masnoća.

Zbog polunezasićenih masnih kiselina, ovaj puter je pogotovo pogodan za sve sportiste, koji žele voditi brigu o uravnoteženoj ishrani i svom zdravlju. Zamjena zasićenih masnoća sa nezasićenim u ishrani doprinosi održavanju normalnih nivoa holesterola u krvi. A smanjenje potrošnje natrijuma doprinosi održavanju normalnog krvnog pritiska. Odlikuje se odličnim ukusom i kremastom strukturom, idealan je kao namaz, dodatak voću ili napitcima prije i nakon treninga.

BLADE KIKIRIKI PUTER je fantastična užina, pogodna za svakoga, bez obzira na to koji sport je u pitanju. Tijelu daje energiju, koja se nalazi u zdravim ugljikohidratima, masnoćama i proteinima. ,

BLADE KIKIRIKI PUTER je naročito pogodan za sve, koji žele povećati tjelesnu masu i treba da unesu dodatne kalorije, a takođe je odličan izvor energije za trening.


UPUSTVO ZA UPOTREBU: Savetujemo vam da koristite ovaj proizvod u skladu sa vašim potrebama u ishrani.
Upozorenja: Masni sloj na vrhu proizvoda je prirodan u kikiriki puteru.
Skladištenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu, zaštićeno od sunca. Preporučuje se hlađenje kako bi se zadržao aroma kikirikija i spriječio odvajanje ulja.


SASTOJCI:
Pečeni kikiriki, protein sirutke bez laktoze, biljna mast. Bez dodanih šećera.
Sadrži prirodne šećere.
Može sadržavati tragove glutena, jaja, badema.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi