HIRO.LAB MCT ULJE C8 - (400ml)

45,00KM

  • Podržava kontrolu težine

  • Održava osjećaj sitosti

  • C8 podržava i ubrzava proizvodnju ketona

  • Čisto MCT ulje bez okusa i mirisa

  • 99% kaprilna kiselina

  • MCT podržava pravilan rad crijeva

  • Izvrstan izvor energije

  • Odličan dodatak kavi otpornoj na metke

  • Čisti ekstrakt kokosa

MCT ulje je odličan dodatak keto dijeti, ali ne samo. MCT ulje je odličan izvor srednjelančanih triglicerida - masnih kiselina koje imaju mnoga vrijedna svojstva za zdravlje i dobrobit. Jedan je od najboljih izvora čistog goriva za mozak i tijelo. MCT ulje daje energiju i podržava gubitak težine.
Vašem tijelu je potrebna energija za pravilno funkcioniranje. MCT ulje je jedan od najboljih izvora čistog goriva za tijelo i mozak.
Želite li poboljšati svoj učinak? Isprobajte Hiro.Lab MCT ulje i osjetite nalet čiste energije.

Šta je MCT ulje i zašto je potrebno vašem tijelu?
MCT, ili trigliceridi srednjeg lanca, su hranljive masti koje tijelo sagorjeva za energiju. Zbog kraće dužine lanca, MCT masti se lakše probavljaju od dugolančanih masnih kiselina. Brzo se apsorbiraju, što ih čini odličnim izvorom energije.

MCT ulje je dodatak koji je nedavno postao popularan kod sportista i bodybuildera. Trigliceridi srednjeg lanca postali su posebno zanimljivi uglavnom zbog široko objavljenih svojstava kokosovog ulja, koje je njihov bogat izvor.
Kada se konzumira, MCT ide direktno u jetru. Brzo se probavlja ili pretvara u ketone i koriste se kao izvor energije. Konzumiranje MCT masti je kao pritiskanje nitro dugmeta - daje vam nevjerovatnu snagu da svaki dan date sve od sebe.

Zdravo mršavljenje
MCT ulje može potaknuti gubitak težine. Između ostalog i zato što povećava osjećaj sitosti i proizvodnju ketona u tijelu. Ketoni nastaju razgradnjom masti uz smanjenje unosa ugljikohidrata. Tada tijelo može efikasno pretvoriti masti u energiju. Ako ste na ketogenoj dijeti i jedete hranu bogatu mastima i niskim udjelom ugljikohidrata, MCT će vam pomoći da ostanete u ketozi, što je stanje efikasnog sagorijevanja masti.

Osim toga, MCT ulje podržava gubitak težine smanjenjem broja unesenih kalorija i smanjenjem skladištenja masti u obliku potkožnog masnog tkiva.
Ulje sa bezbrojnim zdravstvenim svojstvima
Hiro.Lab MCT ulje ima mnoga korisna svojstva za zdravlje i dobrobit. MCT ulje poboljšava funkciju mozga i pamćenje, dodaje energiju i povećava izdržljivost. Štaviše, MCT masne kiseline snižavaju nivo holesterola i šećera u krvi.


Zdrava alternativa
MCT ulje možete koristiti kao alternativu tradicionalnom ulju. Nema ukusa i mirisa, pa se može koristiti na razne načine. Hiro.Lab MCT ulje je savršena dopuna vašoj ketogenoj ishrani.

MCT ulje - sastojci
Sastojci: MCT ulje koje sadrži srednjelančane masne kiseline (izvedeno iz palminog ulja, ulja palminih koštica i ulja uljane repice).
Upustvo za upotrebu:
Preporučuje se konzumiranje po 1 supena kašika 3 puta dnevno uz obrok.

Pakovanje:400ml

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi